我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
我唔係唔想信佢 我都有好晒計劃
係呢邊做下小老闆 一邊渣車 收入有保障
佢可以專心湊小朋友 佢死都要返工
仲要搞咁多野 我唔知佢同人地講左幾多野
但佢既行為一定係出左軌
我唔覺得有既需要
佢命苦?佢自己選擇出軌都命苦?
我無打人 係打交
果條友都有老婆 點解仲要搞我老婆?
關於個女既我都有分出 呢個係大家夾好左
唔係我一個人既決定
可能吧
咁咪同情佢 搵男人同佢埋單
咁佢點解要講我地兩公婆既野比外人聽?
我限制佢
你又點解要講你同條女嘅嘢比外人聽?
佢可以走 不過後果自負
我點對佢?
[仲要搞咁多野 我唔知佢同人地講左幾多野
咁即係只要同外人講嘢就係出軌,咁你自己一直先係出軌果個,你同冇數個外人講嘢,仲要講到好深入,你條女都唔知得嘅你條仆街諗法,你先係出軌果個
但佢既行為一定係出左軌size=6][/size=6]
咁說明你根本無反省過
反省唔係用把口講,係要做出黎

你去搵經驗豐富嘅社工同醫生幫,先係反省嘅行為
[size=8][color=red]仲要搞咁多野 我唔知佢同人地講左幾多野
但佢既行為一定係出左軌[/size=8][/color=red]
咁即係只要同外人講嘢就係出軌,咁你自己一直先係出軌果個,你同冇數個外人講嘢,仲要講到好深入,你條女都唔知得嘅你條仆街諗法,你先係出軌果個
你夠同我地講咗好多野啦屌
雙重標準
我意思佢選擇同你一齊生左個女,所以好命苦
一定要返工 咪就係喺屋企對住條癲佬好得人驚囉
其實你有冇撚野證據證明佢出軌
delete msg就當係?
無就收收皮先
你睇下你自己講嘅嘢 九唔搭八 你真係認為自己精神狀態係正常?拿 講緊你自己呀 唔好拉埋去第二度
無方法 你死咗去啦做人做到強迫人愛你 巨嬰都冇你咁大ego
佢而家咪食緊屎個跟你黎的後果
有咩可以仲差, 我諗應該係你同佢結婚再被離婚
你同條女打交 但唔係郁佢?
有咩問題
自己解決唔到
咪seek other opinion
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞