我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
樓豬放過你老婆啦,癡線
同埋唔該你快d睇精神科醫生添
咁人地貪你有陣老人除?
都係想我嫌悶跟住唔會跟出黎
臆測人地立心不良 係唔係被害妄想?
對自己人好 無套中出要人生仔但唔結婚唔比名分人
識個好啲嘅女人
睇性格
揀個成熟嘅
你後生嘅都玩夠啦
唔返工你養佢啊?又無結婚 佢自己養小朋友?
自殺
cls你自己影個女既相 然後又唔比人知道係女 知道=條女出軌
一開波你都唔將條女當人 有問題就賴
大陸農村八孩都係咁
好撚慘
唔好同依啲女人一齊囉
咁你無資格罵人俾帽你
邊有人叫你爭前妻呀,講緊你唔理個仔呀屌你
我唔係冇試過 只係每一次佢都係迴避我嘅問題
又或者講 你都唔明 佢永遠都係將心底話收埋
唔發脾氣唔發癲 佢都唔會講出嚟
我都唔鍾意咁嘅溝通模式
但係係佢逼我 我先至可以知道佢嘅心底話
我唔係冇耐性 但係好似師兄你咁講
每個人嘅耐性都有極限
我認我性格唔好 佢都有問題
咁咪一齊解決囉 點解要出軌?
我都唔想搞到精神咁緊張 事實係佢真係身有屎
偷食係唔啱呀
但你點樣防止人偷食都係一個問題

你用嘅方法唔係令佢過得舒服,自願留喺你身邊
而係過度施壓,你以為係保障緊自己,你以為一定要咁做先箍得住人,理由正當
但其實你係做到過晒火,變咗趕客咁趕,人被過度壓逼只會一有機會就去舒服啲嘅地方唞氣,如果真係去到偷食係唔啱㗎,但你都要面對個問題,一個係咁,兩個又係咁係有原因

p.s.「無定未 佢唔出聲」你以為你自己up中,捉到佢
但其實聽果個只會覺得你連冇發生嘅嘢都要屌,已經冇嘢好講
但你做嘅嘢只係一路推緊佢走

你話你想佢個心向返你
咁你不如諗下當初追佢嗰時係點吸引到佢

點都唔會未追到手就阻佢交友,唔俾佢返工啩?
又唔可以講報復既….上黎出post的確係有我嘅目的
算鳩數啦你條撚屌,姣閪邊撚度守撚到寡啊屌你老鼠
我唔知佢之前同ex點樣藕斷絲連,
但係一段關係 無信任係維持唔到既,
唔check唔代表信任對方,
check亦都唔代表無信任。
如果你伴侶從來無做錯事,你check得太緊的確過份。
所以局外人好難判斷你岩唔岩。

問你自己仲有無信心同佢行落去,
選擇繼續既話 你要有準備成日疑神疑鬼,係辛苦既
亦都可以諗辦法俾自己放開啲,唔好睇到對方太緊。
將重心分落第二度,例如小朋友或其他興趣。

如果你覺得同對方睇唔到未來,
唔肯定佢將來會唔會出軌既話,最好斷咗佢。
因為你對伴侶既要求「專一」佢做唔到。
其實可能del咗嘅message係講緊樓主壞話
應該有太多嘢唔搵人講下,屈住屈住會痴線
諗起以前有個frd有恐怖情人,難得出到嚟時可以呻通頂都未講完
12. 帶佢出去見自己啲同事,佢唔啱傾,當住同事面發老脾
佢無同條女結婚㗎
睇樓主咁短既行文已經知有控制狂性格
根本係自己迫走條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞