我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
我有傾 佢唔想傾 次次都話無野
外國係咁,離婚好common
幫到咩?
放佢走啦屌

人係獨立個體黎,
佢唔係屬於你,你亦唔屬於佢

佢有權唔同你講心底話,
你亦有權唔滿意佢咁權,你可以離婚
但你無得迫另一人做佢唔情願嘅野
有埋
唔似作文
我無要老婆求我 我都辛苦
佢咩都唔同我講 我可以點
我都想小朋友有個完整既家
你條女係咁嘅人,你想點姐。一係接受佢出軌,一係分開,再討論落去都冇意思
我都幾肯定堆設計對白你全部講過哂
仲要喺外國
50 都翻頭嫁到啦
以為威脅佢公審佢佢就冇後路要繼續同你一齊
有冇咁天真
你可以睇醫生

第時你啲仔女大個青春期有自己秘密
你唔通又迫人講
學下尊重人啦,唔啱咪離婚
佢梗係想你同佢結婚,搵到個咁on9嘅男人自己出去點玩都得
嗰個係你老婆咩
女都生埋 你連簽個紙結婚都唔肯
想結婚係正常 有邊個女人想做未婚媽媽?
泵大條女個肚綁喺自己身邊 但又唔俾名份
又唔出錢養女又唔俾老婆返工 你都痴線得好勻循
張圖條仔係慘
但樓豬呢個case 完全唔係呢回事喎
咪係
人地宜家法律上仲係單身架
樓主女友
見post 即刻帶女返香港
重新再黎過
驚遲下發生類似天水圍慘案
人哋幫你生個小朋友,你名份都無俾人,憑咩叫佢老婆,唔係幫你生完仔你就擁有佢,你只係佢男朋友其實有咩資格要求咁多嘢?你真係自私到盡,仲FF話自己幫人埋單,請問埋咗喺邊呀,依家咁嘅處境係你自己攞嚟,無人覺得你身邊嗰個女人要成世跟住你呢個自私閪呀,你做返個有承擔嘅男人先講之後嘅嘢啦!
樓豬心態:
佢30歲 仲拖住個女 再過幾年就人老珠黃
全世界得我肯埋佢張單
佢最好醒醒定定咪再同男人講野 乖乖地喺屋企湊女 (我唔會俾錢養女 要保障自己)
否則我公開佢啲閃卡 佢一定冇人要喇
又關佢老豆老母咩事呢?咁你/佢老豆老母有無講過你性格有缺陷?有既話係咪即係你都贊同呢?

同埋咩叫「同人行得埋」?睇你講既野佢根本就只有同朋友send短訊同埋happy hour,根本係正常人既交際黎。退一萬步咁講就算養寵物啲寵物都要出街散步啦,你唔好咁痴線啦

同埋唔好口口聲叫老婆,佢極其量只係你女朋友咋
睇佢啲文字回覆已經想像到佢講既野語氣,仲話個女朋友唔肯傾,實情係自己一輪咀講哂其他人講野根本聽唔入耳 咁多巴打好聲好氣叫佢睇醫生佢只有逃避同反駁
係咪比鬼佬食左
係既話正常架喎
來簡約地戴多80年,態度未曾改變
唔想另一半出軌冇錯
但你啲防止方法處理方法全部都錯
唔好拉埋嚟講
屌,你用個迫字開始就係問題啦
唔係靠迫就係靠嚇
竟然想人同你開心見誠

性格唔鍾意表達自己唔代表靠迫先得呀
揀咗個性格係咁嘅人又唔識處理係你問題嚟
唔會正當化你又迫又嚇㗎

仲有講咗咁撚耐都仲未明
你由一開始就已經用控制手段維持關係
由呢下開始已經錯
佢出唔出軌都一樣,遲早俾你迫走
但你就個個reply都係咁掛住講出軌出軌出軌
好似除咗出軌乜柒都唔care
好似你哋段關係點病態都冇所謂,唔出軌就冇事咁

而家最大問題係喺你哋自己度
而你哋嘅問題根原又喺你嘅心態上
(咁大個人自己有問題自己要改,唔好又同我loop返條女唔肯講bla bla bla,幾廿歲人冇人教自己唔識檢討㗎?)
你唔去面對
喺度係咁嗌「佢出軌出軌總之佢出軌」有鬼用呀
你唔搞掂你自己問題冇人想留喺你身邊呀
解決咗個同事都一樣係唔想留喺你身邊呀
佢對我哋算好㗎喇,駁吓就算,都無鬧我哋。佢對個女仔,隨時係人哋出聲就鬧人駁嘴,唔出聲就一路自我感覺良好咁一直屈人仲愈屈愈勁逼人食死貓,逼到將佢ff 嘅嘢當晒事實,然後再無限合理化自己嘅所作所為

大家都叫佢睇醫生,我都認為佢要見醫生,但我怕佢睇到破產都未醫好,有佢講無人講嘅。佢直接改身分證個名,前面加個St. 算啦,佢唔止遇害妄想症咁簡單㗎喇。大家成年人,一味靠惡,仲要我哋都唔知佢收埋咗幾多惡嘢無講出尼,佢講得出尼嘅都已經又要人名譽破產又要封殺人,收埋無講嘢會係啲咩呢?一個女仔,無名無份女都同佢生埋,要經歷過啲咩先會落得灰到唔想傾嘅地步呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞