我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
其實你問果啲野上面一早有紅字絲打答過

但你接受唔到個答案,
死口咬定對方身有屎,
你根本唔肯接受其他可能性

https://chatpoint.org.hk/
網上社工chat room

你不如搵社工傾下先,你需要專業人士幫手
你不如睇下你喺呢度嘅支持率先
你覺得人哋係會幫你定幫佢

同埋你連點樣喺社會封殺人呢啲惡毒嘢都諗得出
就唔好成日話愛佢先係咁啦
侮辱咗個愛字
呢啲嘢正常人連對仇家都未必做得出
你竟然諗住對個無名無份幫你生仔湊仔嘅女人咁做

聽人講,睇睇醫生啦,
如果喺外國應該更加流行有心事就見下therapy
咁佢都有同佢d fd傾 一樣係del晒msg
我唔明兩公婆問題 唔係搵我去解決
而是同晒街外人講 佢真係好想人地知我哋點
再係咁落去 去係出更多相 等其他男人睇清楚佢
佢想搵人埋單 無咁易
有咩問題
我都想佢睇到 起碼佢會搵我傾
我學佢咋 我搵人問/傾 都係唔知大家資料
佢傾偈果d人都知我係邊個
我係呢邊都識唔少人
佢真係想比人知我地夫妻不和?
佢搵朋友傾就唔得,你覺得佢有問題係forum向啲三唔識七嘅人出相討論就啱?
佢有自由咁又點 上次見完工自己走左去飲酒
飲到我用GPS先搵到佢 訓左係酒吧
佢真係無問題咩?
我諗呢到大部分人希望個女仔見到呢個post都唔係想佢同你傾,係希望佢帶你睇醫生,或者即刻帶埋小朋友離開
證明佢頂你唔順到要賣醉

放過佢,放過自己啦
咁用返你logic,你做嘅嘢如果冇問題,怕乜嘢佢講比人知?
同埋你連佢同朋友講心事嘅空間都唔比佢
其實真係唔正常,唔好以為其他人都係咁
人哋拍拖係可以自由咁私下同朋友傾計而唔會俾人秋後算帳

少啲諗埋啲惡毒處事手法,俾你成功又點?
而家處理家庭問題唔係打仗傾條件呀
唔好成日以為對方冇咗你唔得,點睇佢冇咗你就算會失去好多嘢
都仲係會舒服過對住你
你搞埋啲惡毒嘢佢只會更加憎你,你只會更快失去佢
你又唔開心,佢又唔開心,個女先最慘,
呢個就係你想要嘅結果?

認真面對個問題,調整下你自己啲心理先啦
唔好再用啲一個變態過一個嘅方法,呃自己已經盡力處理緊件事
最明顯要做嘅嘢---面對自己問題就一路逃避唔肯做
你係咪除咗你老婆唔會同其他女性交談
你呢套說辭咁撚似共產黨既
比自由比自由
自由使撚你比咩
你睇下大家而家頂唔順你咁control freak係咁同你解釋
你撚有聽咩
仲要出街check人GPS

更何況你老婆?

仲有你之前先講完你去佢啲聚會好冇癮
咁而家又怪佢出街係你做野先出
痴撚線
你前後矛盾呀叔叔
帶你去你又落人面
唔同你去你又話佢有野
你想點呀

仲有成日覺得佢冇咗你生活唔到
你真係諗得自己太重要

Ps希望你老婆可以睇到呢個post
認清你係幾咁劣
有啲錢既話買張機票拎埋個女走佬
如果唔係遲早一係家暴一係命案
仲唔理個老婆?如果佢帶埋個細走左去咁點?
唔係我唔肯去傾 佢如果知分付
就唔會同個男同事不停傾密計啦
你睇醫生先啦……佢帶走個細我反而唔擔心
你先仲值得擔心
不如你去自己做咗心理諮詢先
咁岩佢無回應我啫
正常人就算對方唔回應,都唔會咁做法
咁點解佢唔搵我傾?要搵其他人傾?

我遲d就post其他野 等無其他男人埋佢單
佢到而家都唔係好多講野 比佢睇 不過等佢發現
佢都一樣自私 佢既故事我唔想爆
但係佢係欠左我
起碼唔係物邊人先 佢要我係呢度出名
咁先咪要佢香港出返名 等無男人會敢埋佢單
佢可以試下 我一定會搵到佢

條友緊火爽緊,理西你死,帶你個女驗DNA

我無避 避果個係佢 我次次有時間 有機會都問佢
有咩我可以做好d
佢都係話無 我唔明 無野

我識佢果陣 佢已經係好獨立既女仔 唔會成日依靠人
我都有話 你可依靠我 但係佢話習慣左
唔想靠男人 咁我可以點?

係我自己簡 咁我都想付出感受到
但換黎係出去偷食
唔止一次

除左上網講出我既感受 我都唔知可以點做

我唔想無左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞