(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(8)

1001 回覆
230 Like 5 Dislike
推呀文呀
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

返工,其實我近期返工返到好down,真係上過天台諗過跳樓 好彩有fd傾訴先好dd
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

我freelancer

對唔住春巴 春巴返緊工
其實我真係呂靜宜嚟

我係教琴嘅
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

返工,其實我近期返工返到好down,真係上過天台諗過跳樓 好彩有fd傾訴先好dd

推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

我freelancer

對唔住春巴 春巴返緊工

你就好

羨慕
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

我freelancer

對唔住春巴 春巴返緊工

你就好

羨慕

但我而家去緊教琴
春巴唔可以寫死我 如果唔係我啲學生冇人教
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

果次跳左落到就變成皇志
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

我freelancer

對唔住春巴 春巴返緊工

你就好

羨慕

但我而家去緊教琴
春巴唔可以寫死我 如果唔係我啲學生冇人教

多謝大家鍾意故事入面嘅角色

至於有無人死真係要賣個關子

請繼續留意

另外我想問依度係咪有好多人睇屍文

我其實有篇屍文

之前參加比賽

但決賽都入唔到

諗住放上來

篇文類似異能打喪屍

其實只不過序章

係我Facebook 到有其他文

好似龍珠同人文 講悟空老豆(但未寫完)

高登第二十三台(個人覺得概念幾新 但未有時間寫完)

女神、蟑螂、喪屍與殺人犯(屍文,十幾萬字,序章)

平行線的相交點(電子書,講器官捐贈)

小強的詩篇(短文 )

她從a片走出來(廿幾萬字,完成,放咗上紙言)
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

果次跳左落到就變成皇志

唔好啊

我都曾經試過灰到想跳樓
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

果次跳左落到就變成皇志

唔好啊

我都曾經試過灰到想跳樓

我係差d真係跳
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

果次跳左落到就變成皇志

唔好啊

我都曾經試過灰到想跳樓

same here
殭屍 但係比較偏向平民打殭屍,異能嘅話啲人咪好屈機。
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

果次跳左落到就變成皇志

唔好啊

我都曾經試過灰到想跳樓

same here

其實出現或嘗試跳樓呢個行為真係好嚴重
推呀文呀

返緊工

想問你地讀書定返工

Lee 個故讀者正常都應該係返工多
申利:
返工
返學
做人老公
做人老豆
申利:
返工
返學
做人老公
做人老豆

爸打你人生咁美滿

真令人羨慕
申利:
返工
返學
做人老公
做人老豆

爸打你人生咁美滿

真令人羨慕

文呢
推again
Chapter 68 脫軌(上)

眼看阿興將被劉星祖打個頭破血流之際,劉星祖卻突然像定了格般,握住木棒的手遲遲不揮下。

並不是劉星祖發現阿興只是十一歲的男孩,驟然心生惻隱,大發慈悲放過阿興。

而是木棒上多了一隻強而有力的手阻止劉星祖揮棒,劉星祖別頭看去,只見一隻迎臉而來的拳頭。

嘭!

劉星祖被這突如其來的一拳打得向後跌去。

阿興瞧見及時拯救他的人的真面目,立時喜形於色,道:「爸爸。」

成人豪一臉緊張地問道:「你地有無事啊?」

「爸爸,依兩個鹹濕佬有份害死榮仔家姐架!」

周平泰打算乘成人豪背向自己的時候作出偷襲,他偷偷撿起了一支木棒,倏地加速衝向成人豪。

阿興見狀立時示警道:「爸爸,小心啊!」

成人豪從眼角眉梢的狹窄視角亦察覺身後的異動,他身形一矮,周平泰一擊落空,他雙手支地,一記虎尾腳雙足以四十五度向上朝後蹬去。

撲通!

成人豪這一擊正中周平泰胸口,硬生生吃了這一擊的周平泰,被這一擊之威帶動得整個人朝後拋飛,撞在牆上才軟倒在地。

吃了這一擊的周平泰,除了胸口劇痛外,一時間還喘不過氣來,只能倒在地上乾瞪著眼。

旁觀的阿興目瞪口呆,想不到一個照面成人豪便迅速撂倒兩人,可是他高興得太早了。

中了一拳的劉星祖站了起來,吐了一口痰,擺起了架式。

曾學拳數年的劉星祖,並不相信自己的實力不及對方,他為自己被對方一拳打倒找到了原因,就是對方乘他不備,偷襲得手。

劉星祖心想這個大叔好像有兩下子,可是拳怕少壯,自己比對方最少年輕十年,他就不相信堂堂正正打一場,輸的會是他,以打架論,朱斌仔還比不上自己,而且他剛才已經「上電」,抗打及忍痛能力大大提升。

正所謂行家一出手就知有沒有,儘管成人豪已經把拳賽擱下了十多年,但多年培養出來的拳手觸覺,當他瞧見劉星祖擺出的架式及流露出來的眼神,亦料到對方應該有兩下子。

雙方對峙了一會,劉星祖率先打破平衡,他施以碎步緩緩拉近與成人豪的距離,同時在心中計算出手的時機。
秋哥黎料
救命 停係呢個位
爸爸加油呀 打柒劉星祖 要佢不得好死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞