麻煩大家住酒店高抬貴手

942 回覆
7299 Like 352 Dislike
你死記得叫家屬通知我,連埋你屋企人一齊下葬又點話姐,

最緊要齊齊整整
五毛又嘥一個account
香港係唔會有呢啲人 有都係大陸人做嘅
你估佢地好想做你生意咩,冇遊客咋
好想知你做邊行,你成日俾人強姦架?
去staycation都會整理好垃圾先走
做多少少等清潔人員唔好咁辛苦
你俾個名我,我果到拒絕你囉
執下垃圾咒人死全家 繼續慢慢執啦
D高質香港人移曬民留係香港既係咩人心照啦
感謝你,垃圾掉翻垃圾桶就已經幫到好大忙
想衛生少少噴吓酒精消毒都話人行為似動物

你check in嗰時提一提人地 再噴咪罰佢錢囉
唔需要侮辱人嘅
岩呀,我好想失業,求下你唔好黎
個腦係有用嘅就唔使做執房啦

樓主呢個post係佢一生人講嘢惟一有人理嘅時刻
可能有啲人特別衰姐 就算外國都總有啲西客
未至於你所講咁大比例又玩屎 又係牆畫畫掛
近年反而覺得年紀越後生個批越賤格個個溫室小花 自我中心到爆 未體會過社會辛酸 洗多兩個錢當自己大爺00後特別冇家教
我應該冇同事人面獸心,行為似動物
你邊位俾個名你?
不如你講你做邊間,我哋一齊唔去仲方便啦

唔可以準時交房比客人,都係個客責任 cls
聽講有d 仆街會去酒店染頭
唔夠姐姐/唔夠時間俾姐姐執房,就係酒店因為要賺盡囉,又要即日執房又唔夠人,預得咁盡就係咁㗎啦

最好就係唔好谷埋同一時間check-in 同check-out 咪好少少囉
咩叫RA
幾錢人工
岩呀,真係唔好住酒店,我等緊失業
咁不如你分享下幾款supermarket買到嘅便攜無酒精消毒劑牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞