麻煩大家住酒店高抬貴手

942 回覆
7299 Like 352 Dislike
酒店業一齊 Black list 囉
但睇你地又唔會
做唔切咪唔好賣咁多囉
你做唔切要啲客體諒?
錢又識收?
睇留言就知即使出左呢個post,班閪客香港人態度依舊,覺得自己係消費者大晒,俾左錢就可以為所欲為。
我開心就得,事後問題你人工包
其他都認同你 呢個係你酒店管理不善 有10間房就比10個客 如果你比8個客咪唔會咁急咁趕
咁都唔叫文盲
我幾時講準時拎房係自私
大家都準時走準時到
咁明顯就係酒店問題
時間安排得差
Target market改變左
Management 都仲係食古不化
所以咪搞到依家見黑人咪射
唔係你點解釋到依家郁d就叫nigga?
咁都叫駁唔到?

問題就係有d黑人經常犯法
令到全個種族比人標籤
冇人話標籤人係啱
但現實就係有咁既情況出現

咁香港人去日本bk餐廳no show
影響既咪影響所有香港人
搞到人改policy囉
你係正常人有責任既香港人唔會no show
但有人玩壞規舉咪令到policy出問題。要h餐廳自己改policy
你夠大可以話餐廳唔gur咪自己改要落deposit先bk囉

咁個實情係咪比上手玩壞規舉呀?
好難明咩
從來都係怪緊整亂晒既人
遲d開關你就知而家有幾好
乜9呀 人地講緊 留晒d垃圾 又氣球又乜乜乜
加長清時間
除左偷野 對設施進行破壞 玩屎呢幾樣其他野都唔算太過分

但上面果三樣一定扣按金啦

你話玩汽氣閃粉 都係多左清潔既野要做 咁做手鐘點你都冇得預期係間間屋都少野執架

破壞 玩屎 畫牆 倒杯麵 整污糟地氈果啲就認同太仆街

應該直接封左間房 邊度有事就重新裝修 影響到下手同所有錢既損失都要民事告番佢賠
即係噴酒精係最易玩鳩你既做法,noted
我最鍾意攞水壺煲底褲
Rare atom
入黎為左睇呢張圖
你真人係唔係無人理缺乏愛覺得唱反調好型?
比個讚你
如果check in寫3點,咁咪3點一定要有房俾我囉
唔關你部門事係咪我要直接鏟上樓上搵個負責部門?
想知噴酒精點唱反調法?
乜原來真係得?
我以為會趕人走
香港人好無手尾
偷風筒整到咁污糟玩屎唔洗罰錢?
你點知係香港人啊仆街

你講得呢句都知你屈鳩緊香港人

我 keep住有住酒店,5星,4星都有

都 keep住見到唔知邊度嚟嘅大陸人

你可以咁撚肯定話係香港人做?
咁你唔當面去屌鳩個客晏走?
我一樣比咁多錢 自己準時 點解要我硬食你比唔到房我?
你比唔到房係你酒店責任 關我咩事
咪係
咪就係 奴性重到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞