麻煩大家住酒店高抬貴手

942 回覆
7299 Like 352 Dislike
班死窮閪咪日日捕住kk look同人搶一折優惠跟住去靚酒店扮高級識享受做埋啲嘢就暴露哂自己嗰種孤寒怕執輸搲著數嘅窮閪基因如果唔係有discount 又送呢樣嗰樣班窮閪點會去staycation 打卡啲言行舉止寒酸核突到以為自己用一折優惠去酒店就大客
酒店有出Policy話人咁高嘅氣球要自己帶走,D客咪會自己帶走
D人就係想搞完無手尾跟,先去酒店整人咁高嘅氣球,鋪到成地都玫瑰花瓣,呢點似係執房個班自己唔想做
無客要推Staycation個時,就預咗班客會係裡面咁搞
但你話玩屎、食杯麵搞污糟地毯個D,酒店都會扣Deposit啦
打卡
不過啲酒店又真係cheap撚到要喺kk look賣一折優惠喎
點解呢個PO咁撚多錯字頭幾個reply已經句句有錯字
大部分咁誇
見過幾次師奶拎住細樽酒精噴座位噴枱,有幾奇?
啲木質唔受得酒精不如直接貼個牌喺上面提人,冇可能個個都知唔噴得酒精
講中你係窮閪就即刻起鋼
俾嗰少少錢就想搞殘人間房
窮閪就係咁
你覺得cheap咪俾返正價
閪客遇着閪員工 打和啦
Sorry囉
我都係諗住食下女
點知啲女醉左咁癲

汽球好似酒店講明再清
唔係要收清潔費
簡單d講 香港人去日本book餐廳 之後no show
咁餐廳唔gur以後唔比香港人bk
咁你又同佢講上要一個係咁關我q事?
呢d咪玩壞規舉囉 最後咪改policy
有得買一折我唔買走去比正價?
最撚憎人鳩噴,重未吸到生cancer
準時攞房都叫自私
有好撚多deco 公司啲波入面有好多彩紙 係好難清 加上佢地一大堆波變相更難搞
仲有你班deco撚屌成閪日都要我地幫你拎啲裝飾品上房 你班撚樣憑乜嘢 個客有俾錢我哋租房我哋淨係serve佢地 你地乜柒都冇俾 仲要成日串柒柒咁要呢樣要果樣吩咐下人咁樣嘅態度 快啲仆街含撚死
依段嘢講得中到佢依家呆撚咗
其實香港同其他東南亞國家既酒店已經好鬆手
去過幾次北歐都見有人比職員趕走,大概都係係大堂同人嘈,大堂梳化訓教,係前台拍台,一野就話唔做你生意趕人走
同佢講
咪撚鳩噴, 你驚就咪撚住
比錢住酒店入去玩屎
依啲人係咩心態.....
第一 唔岩規矩咪唔好做
第二 要唔要幫手清係公司話事唔係d客

講到底閪既係你份工
D客好只係bonus
你睇上面啲人都知啦
讀書果陣返過part time,真係閪到出汁,跟住就真係認真讀書知道係香港做服務行業真係慘到仆街
樓主自己話滴露,但就算滴露隻搓手液都有酒精除非佢講家居清潔果隻,但果隻邊有人會拎出街
咁講啦以後酒店改遲2個鐘check in係咪冇問題先
同bk日本餐廳一樣
玩壞規舉咪呢d囉
點會唔係同理心同自私
你去餐廳食飯你都唔會食到周地周枱都係啦
咁咪唔好幫囉,好難拒絕咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞