麻煩大家住酒店高抬貴手

942 回覆
7299 Like 352 Dislike
香港人就係咁CHEAP 而家先知?
特別係班後生既死港女
乜9呀 文盲?講緊上手呀cls
怪就怪酒店永遠唔會扣客d按金變相助長呢d賤人
btw無呢d賤人staycation你工都無得開
所以你咪賤種窮閪囉俾一折就想人哋幫你執M巾,唔怪之得你少少人工都肯幫老細奶屎眼,做人隻免費私家雞啦賺得雞碎咁多咪日日開住個app同人搶一折,搶到就去打卡扮上流骨子裡都係死窮閪窮唔緊要,但你又窮又要閪
樓主快啲駁佢啦咁撚委屈quit晒佢咪由啲酒店冇人做啲人冇得去staycation咪抵死囉係唔係牙
出街食飯都見識到啲人有幾污糟
而家無咩人有公德心同理心
比咗錢當自己大帝
呢個post都唔少閪客
正宗仆街
有咩問題
有酒店係11點checkout
3點check in
一樣有人住

酒店咁樣寫啲客自然會知道住嘅時間少咗考慮埋呢點bk唔bk
改咪改囉,就係驚你唔改,唔好講明三點可以check in 五點都未上得房
安排埋啲濕鳩位等,最後要焗住幫襯你間lounge等
Hi閪客
好心驚到要噴酒精噴勻成間房就唔好出街啦
好驚你出街會中肺炎死
去酒店臨走嗰陣通常大部份嘢放番原位,用過毛巾會放埋一堆,垃圾放入垃圾筒,如果太多會用膠袋紙袋入住都係放埋一堆。啲嘢無咁亂,自己執嘢亦都易啲睇倒有無漏嘢
係呀冇問題 然後發現全港都改晒check in時間唔好到時又問點解間間都改咁遲
到講自己份工果時就幾慘幾慘,又話underpaid乜乜物物
係架,不過你都係要執

正宗閪客
香港真係好多賤種
係喎
以前做part time sales

對鞋著咗幾次都要拎返嚟refund ...
話quality 唔好

痴9線 d人 留言
開口 埋口人工包埋

人工包執房
唔包 其他

香港人 比d公德心
唔滿意啲人用一折住咪唔好畀個優惠人囉
窮閪你日日返工都係幫我奶屎眼咋我執?幫你執骨呀窮閪駁唔到唔洗夾硬
由頭到尾咪就係公德心問題,有啲嘢唔駛下下都白紙黑字寫出嚟先識做,自覺應該做就做。
mk 排骨爛仔eq 極低屌完人好去執M巾啦樓主
你條撚屌有冇好有美德咁拎埋袋垃圾去後樓梯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞