麻煩大家住酒店高抬貴手

942 回覆
7299 Like 352 Dislike
無手尾就無手尾啦 兜乜撚
原來酒精咁大影響
冷開,屌你老母小學畢業未,識唔撚識字啊柒頭祝你返工做撚到狗閪咁撚樣,記得好好享受唔好撚怨
睇戲講左廿年唔好玩電話唔好傾劇情
未又係日日發生
請一堆阿姐執房
解決呢個問題,
但!
你人工少15%
你肯唔肯?
如果條女潮吹到床褥,梳化都濕埋,想個你哋會點做?
上手仆街就要下手硬食遲攞房?
咁同樣道理 個客仆街都抵你地硬食啦
唔關你事,咁你嘈乜撚

唔鍾意做咪quit囉

樓主正垃圾
唔夠一百個人打掃咪唔好收足一百個客囉
明知唔夠人手做唔切
樓主你轉行啦屌, 咁都要開post, on9
你當住酒店係去食自助餐,要食回本呀?

係, 吹咩
早排咪仲有個港女用熱水煲打邊爐放ig 又有個拎自己隻刺蝟去酒店泳池仲覺得酒店staff態度唔好 班撚屌係咪掛住打卡無撚咗個腦定點 唔明點解可以厚面皮到做埋啲咁撚on9既野
d 木地板俾搓手液滴到一撻撻一點點
真係唔明d 人點用
https://youtu.be/ltBrCJC5BNI

講緊紐約Hyatt place同Trump International都喺pandemic期間換漏床具 或者無抹客人成日會掂到嘅位
後者講緊係大約600usd一晚 唔係咩motel

仲要有酒店從業員喺網上屌客
假定所有客都係西客 都要承受西客嘅罪孽
講到咁大怨氣 我點相信你真係有仔細清潔?

老實講 我每日都有盡力對遇到唔同行業嘅職員好少少
收一次銀我會講幾次唔該
連落小巴我都會講
成日都幫侍應堆好啲碗碟等佢地易收啲
住酒店更加有盡量將間房打回原狀

上網見到啲人將所有香港客都定為西客
知道原來你地咁憎我 真係有啲攰
無住過香港酒店,不過去其他地方酒店都包返好啲垃圾
如果只係拎一兩卷又真係好合情合理喎
咁啱要用一打開房門見架車喺度阿姐行開咗,好自然就自己拎㗎啦,走廊有CCTV,真係有心偷嘢嘅又唔認咪報警囉
支港蝗蟲
而家就泵多幾個波 汁撚死樓主先
有無手足帶洗潔精出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞