麻煩大家住酒店高抬貴手

942 回覆
7299 Like 352 Dislike
香港人真係好撚多閪客
洗少少錢當自己係大爺咁 全世界圍住佢轉 又貪心 比人識穿又老羞成怒
自問住親酒店都好好手尾 唔會搞咁多野
華人都係有蝗蟲基因架喇
我鋪頭見唔少
比少少錢就當自己係大哥咁
屌你老未填海華個廣告真係搞鳩服務業啲人
係廁所玩屎
有自遊行有遊客你哋年年15個月糧又有花紅又加薪你唔講,呢幾十年香港人受盡遊客滋擾,你哋就享盡福利,依家疫情唔係香港人幫襯,你酒店一早執q晒
係呀,不過唔做香港人生意又養唔到樓主調垃圾
共勉之,好心走就囉埋佢,放係到一座又要做l&f,

散波又麻鬼煩
你都幾撚仆街
係 根本係離地膠層搞到咁 為咗做靚盤數 高occ都唔比請炒散
根本就做唔掂 hskp fo fnb 大家一齊做到死

讀書時做過hskp
而家住酒店staycation臨走都幫手收垃圾 扯晒啲床單枕頭袋出嚟
擺低廿蚊以示尊重
Housekeeping真係好辛苦
你中意啦 無教養又無品唔洗周圍同人講既
無法理解點解啲人會咁缺德
事實係全世界都用/派緊消毒酒精,如果你嗰度比較特別唔用得咪講明

定係你喺第二個世界冇人用酒精消毒
岩岩實行清潔費,唔係全行都有呢樣野,

叫大家自律唔得既?

冇人周街屙屎都唔會周街屙屎啦,

你知唔知咩叫自律?

你有讀書架嗎,讀書讀屎片冇讀埋修養
請問貴酒店每一間走房同service 嘅standard time係幾多?一個ra 一日做幾多間?定係根據返清潔時間派房?有幾多runner?洗唔洗ra 做埋?
咩人都有架啦 神咁早到又話點解無房
自己遲左入住所以話要遲返退房
上次upgrade點解今次無
無房續住又話疫情你地都無生意啦
垃圾會包好。唔會偷野
最多漏左d精係床單
樓主究竟你做邊間啫
你日日袋住支酒精出街?
呢樣好睇間酒店有無提示/通告
有時唔係有心想整花啲野,但唔係個個客知
你睇翻你自己打咩先啦
腥港客同支支客本質上無乜分別
都係同一種DNA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞