[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

爭1張

爭1張

你用咩陣
我差4張
骨召電法

爭1張

你用咩陣
我差4張

佢 狗礦
今個星期有card balance Update?

巴打邊到收風

之前好似聽ash講今個星期會有,唔知有無睇錯

但supercell班友仔唔係不嬲暑假都唔更新既咩?
如果係有balance就好了~

https://youtu.be/98WBvcJLF1s

我覺得飛斧 風 黑巫要nerf下
仲有手buff下黑皇電塔之類
大家點睇

爭1張

你用咩陣
我差4張

佢 狗礦

有冇得加巴打學下野
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC

12勝玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
各位有興趣就add me玩下

Click this link to add as friend in Clash Royale!
https://link.clashroyale.com/invite/friend/en?tag=C0YGL0GQ&token=jww7y8y9&platform=iOS
Clash Royale 公會邀請
招募不論係高手至新手 只要係活躍既你
定期有內戰及部落友誼戰
不定期聯賽
秒捐卡
有whatsapp gp
Facebook page HK寄生聯盟
YouTube channel HK寄生聯盟
歡迎約公會友誼賽
LineID: henhenkch
Telegram: https://t.me/zehimonai
黎緊仲會開始進行直播
http://www.twitch.tv/henhenkch

HK@寄生前夜 (主團) 3800+
HK@寄生半夜 (第一分團) 3000+
HK@寄生前夕 (第二分團) 1000+ (特別歡迎新手!)

你仲唸咩 快啲打開Clash Royale加入我們吧!
似水9冠會長
似水9冠會長

好勁
似水9冠會長

好勁

咪搞事
大清洗完畢
迷失的羔羊@@hk
clan tag:#9PRL28
hk local top 20
招收4300以上玩家

迷路
clan tag:#220UR8CV
招收4000以上玩家

迷途
clan tag:#2LCU22YU
招收3600以上玩家

迷踪
clan tag:#2Y0C2R00
招收3200以上玩家

500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
有咩問題歡迎telegram我:nothisid
屌那星,3000 分D人已經全部11/12 LV白卡,
真係唔知新手點柒玩
真係唔知新手點柒玩

有冇咁誇張 我公會果d 3000 分冇咁高lv wo
真係唔知新手點柒玩

放心啦
我上到4000幾都好多12lv
對慣左就得
係13lv立花好煩
真係唔知新手點柒玩

放心啦
對慣左就得
係13lv立花好煩

新手想問 咩係立花?
真係唔知新手點柒玩

放心啦
對慣左就得
係13lv立花好煩

新手想問 咩係立花?

精銳
真係唔知新手點柒玩

放心啦
對慣左就得
係13lv立花好煩

4000幾 12lv好正常
3000都11/12 好誇張
真係唔知新手點柒玩

放心啦
對慣左就得
係13lv立花好煩

4000幾 12lv好正常
3000都11/12 好誇張

我一個月前係3000幾杯左右
大多數人地白卡都11左右
真係唔知新手點柒玩

放心啦
對慣左就得
係13lv立花好煩

新手想問 咩係立花?

精銳

真係唔知新手點柒玩

而家真係差唔多
識玩既1479都3000幾
但而家3000幾分大多數屈等亂放
12lv立花好普遍 但我覺得9lv豬或巨人煩d
真係唔知新手點柒玩

而家真係差唔多

3900已經有10lv豬
真係唔知新手點柒玩

而家真係差唔多

3900已經有10lv豬

一出就預左最少食一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞