[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
條傻仔剩係識玩幾副牌組。俾人屈足三場電法都唔撚識解

公道d講,水水專精幾副牌都去到呢個位 其實好癲
而且aaron打日本仔同水水,次次用石頭人都破唔到地獄龍,其實一樣

其實佢用返打日本仔副3槍應該可以一戰
日本仔就真係勁....技術好...玩既DECK又多

BTW...阿王最勁
好期待王打surgical globin
阿王而家姐係亞洲冠軍?
阿王而家姐係亞洲冠軍?

之前睇阿王打sg,輸多,阿王都話唔夠打
依家阿王實力又提升左,有機會贏

而家捉路>>>實力
今日競XP唔係決賽咩?
YOUTUBE搵唔到片既?
有無人有LINK俾我睇睇,THX
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+活躍玩家
特設line群交流

歡迎各路巴絲加入
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人
今日競XP唔係決賽咩?

我都想知

而家捉路>>>實力

點解外國crown championship 好似冇ban card?
今日競XP唔係決賽咩?

好似無播到 去左播LOL
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
布力般流汗招新血
歡迎各路人馬加入
主會 布力般流汗
Clan tag:#LOP2VUJ
現收4300 up
分會 暴力般流汗
Clan tag: #U08CCUR
現收3000 up
三會 寶力般流汗
Clan tag: #8QRPPJVV
現收3400up

歡迎各位新手老手加入
入會記得講明自己係香港人

設有telegram group for clan內tournament以及吹水用

另招公會友誼賽
有興趣請聯絡 telegram @hugo_hugo
岩岩睇重播,決賽前後係咁影住呢條女邊個黎???

aaron!

應該普通觀眾黎啫
咪同足球比賽果D一樣,有靚女觀眾得閒咪影下囉

應該普通觀眾黎啫

諗多左,見佢追住黎影以為arron 定水水條女

應該普通觀眾黎啫

重要有個坐佢前面都好似唔差
最尾重在係一齊影左張相

應該普通觀眾黎啫

same

應該普通觀眾黎啫

same

原來大家都留意呢d野
永遠都上唔到3600
一到359x就一定有地獄塔 比人踢落黎
屌你老母用地獄塔既下世做支那人啦fuck
永遠都上唔到3600
一到359x就一定有地獄塔 比人踢落黎
屌你老母用地獄塔既下世做支那人啦fuck

3800先到A11 3千5同3千6都一樣啫 唔洗咁燥喎
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞