[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

因為佢問緊咩lv係咩杯我先比佢參考下姐

咁我果個石人陣應該用滾木定小電好?
小電又可以停大塔 電車 inferno dragon 同蚊 係咪小電會好d?

我自己就木大電.睇你邊個就手就簡邊個.
通常人地地獄塔都會放兩座塔再前小小.
咁就等石頭俾座地獄塔target左一秒之後落大電.咁通常呢個石頭人就打一下個地獄塔就會爆

明白 咁細電可唔可以有效殺晒圍住石人既skeleton army?

可以.但我已經好少見骨群

滾木打唔到空中 佢有乜好處架?

打得死哥軍,公主
挑戰一堆夜巫攻城木刺客,好難打。我用大比卡deck有時牌順唔好都好難守 有冇守呢三張牌既心得

真係遇到好多呢隊野...
我自己就係女巫加武神 硬守
HK GOGOGO 收人

每周都打齊箱, 周捐數過3萬
差一個位 收3000以上 活躍玩家一名

Click this link to join my Clan in Clash Royale!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=QL8V88&token=fe66dnh6&platform=iOS

咁我果個石人陣應該用滾木定小電好?
小電又可以停大塔 電車 inferno dragon 同蚊 係咪小電會好d?

我自己就木大電.睇你邊個就手就簡邊個.
通常人地地獄塔都會放兩座塔再前小小.
咁就等石頭俾座地獄塔target左一秒之後落大電.咁通常呢個石頭人就打一下個地獄塔就會爆

明白 咁細電可唔可以有效殺晒圍住石人既skeleton army?

可以.但我已經好少見骨群

滾木打唔到空中 佢有乜好處架?

打得死哥軍,公主

好難取捨
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

岩岩升 3800盃,買唔買好

課啦

唔好課 最唔抵既箱
挑戰一堆夜巫攻城木刺客,好難打。我用大比卡deck有時牌順唔好都好難守 有冇守呢三張牌既心得

其實目前只有用返差唔多既deck先穩守到
其他都有機會因為卡序水差而失守
冇計 張卡做壞左 呢個版本係咁耐以黎最黑暗

巨毒嗰陣黑暗好多
千人聯賽頭50有九成係巨毒

應該點改女!攻!刺!
卡2900
係唔夠lv定點
見親石頭人同飛斧deck勝率都好低
卡2900
係唔夠lv定點

除左哥軍唔夠lv其他夠上3500有突
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/14/155735_fcd33191b4ad7871168d14f83959af8c.jpg[/img卡2900
係唔夠lv定點

Sor 唔記得cut圖
上水先
卡2900
係唔夠lv定點

有冇建議點改好 上網睇左陣狗礦玩法
岩岩上到3000
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/14/155735_fcd33191b4ad7871168d14f83959af8c.jpg卡2900
係唔夠lv定點

岩岩上到3000

之前我都用天狗陣
但係太低攻
用狗球又唔夠做
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/14/155735_fcd33191b4ad7871168d14f83959af8c.jpg卡2900
係唔夠lv定點

岩岩上到3000

之前我都用天狗陣
但係太低攻
用狗球又唔夠做

天狗一開頭就中
錢都係主力升天狗隊啲野
係唔夠lv定點

岩岩上到3000

之前我都用天狗陣
但係太低攻
用狗球又唔夠做

天狗一開頭就中
錢都係主力升天狗隊啲野

參考下
係唔夠lv定點

岩岩上到3000

之前我都用天狗陣
但係太低攻
用狗球又唔夠做

感覺上狗礦好似易上手過狗球
係唔夠lv定點

岩岩上到3000

之前我都用天狗陣
但係太低攻
用狗球又唔夠做

感覺上狗礦好似易上手過狗球

因為礦工3水,球5水,少2水既情況下礦工係易落啲,但破壞力黎講球就>礦
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+活躍玩家
特設line群交流

歡迎各路巴絲加入
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人

另 現時招小型部落戰 有意cm
2v2 驟死賽遇到好多豬隊友 表示
2v2 驟死賽遇到好多豬隊友 表示

頭幾場難打,後尾先反而易玩
勝已9
2 v2 大量傻仔
希望2v2 可以整d 溝通表情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞