[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
2V2 個個唔爬分,壓你幾星期
另一邊又有一大班課長想上 4000
我見好多人都企唔穩以前個分

其實而家4000同5000既卡lv唔係爭咁遠
而家我見d 四千頭clan友打天梯
對手d level都唔低
不過操作、水量分佈、預判、計水、計對面牌序就係果度分勝負
打天梯就係預左等級壓制
上到5500人地成套deck滿晒level
果d先打到無癮

最無癮係俾陽巨火球磨血
而家4300左右一大堆滿等陽巨同精液9衝
岩岩抽到骨召可以點組隊同上分 而家係2700

巨人骨召不解釋

點組? 而家 騎士 電法 BB龍 毒 骨召 1水骨 龍捲風 滾石哥 OK
2V2 個個唔爬分,壓你幾星期
另一邊又有一大班課長想上 4000
我見好多人都企唔穩以前個分

其實而家4000同5000既卡lv唔係爭咁遠
而家我見d 四千頭clan友打天梯
對手d level都唔低
不過操作、水量分佈、預判、計水、計對面牌序就係果度分勝負
打天梯就係預左等級壓制
上到5500人地成套deck滿晒level
果d先打到無癮

最無癮係俾陽巨火球磨血
而家4300左右一大堆滿等陽巨同精液9衝

腸具精液加狂暴無腦玩法
真係由開game屌到完場

巨人骨召不解釋

點組? 而家 騎士 電法 BB龍 毒 骨召 1水骨 龍捲風 滾石哥 OK

呢套卡LV好難升得高 得騎士 1水骨係白卡 其他都紫/傳奇
如果你唔係有課 成日打聯賽既話 都係玩番D多白 橙卡牌組會比較易升卡LV
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

巨人骨召不解釋

我用緊呢副 12/0/5.5/2上到4700
但我覺得你玩左巨人骨召先會好啲
容易啲掌握到節奏 同埋卡lv易升啲

宜家冇返幾張傳奇我諗都幾難出黎行走江湖。(2 vs2 小號遇到的敵人)

我一開始上到3000 都好依賴傳說卡
之後上到4300 上唔到
而家轉用3槍 不斷求到卡
先上到4600..
傳奇卡s 太難養。。 打到4300 d 傳奇卡無番3lvl 真係打唔到上去。。

而家個陣養緊3隻傳奇真係好難養
次次轉meta要發掘新deck 去衝分就覺得好痛苦
大皮卡好難用,表面上剋制巨人、石頭但都唔係咁易蠃
木桶同箭 點揀好?
木桶同箭 點揀好?

用緊石人 電法 夜女巫 青龍
二十大公會之一HK Protesters近日開設第三公會 HK Pioneers,現在大量招人,歡迎各巴絲加入我地公會!

Main Clan Name: HK Protesters
Clan tag: #98UUGL
Required Trophies: 4000 or up

Second Clan Name: HK Frontiers
Clan tag: #L88C28C
Required Trophies: 3000 or up

Third Clan Name: HK Pioneers
Clan tag: #2URRGJVG
Required Trophies: 2000 or up

誠邀活躍玩家加入,多參與友賽提昇大家實力,秒速捐兵,及於星期五前開公會箱。為令各會員可以踴躍交流,我地已設立whatapps group 用來讓各1,2,3會朋友交流之用。
二十大公會之一HK Protesters近日開設第三公會 HK Pioneers,現在大量招人,歡迎各巴絲加入我地公會!

Main Clan Name: HK Protesters
Clan tag: #98UUGL
Required Trophies: 4000 or up

Second Clan Name: HK Frontiers
Clan tag: #L88C28C
Required Trophies: 3000 or up

Third Clan Name: HK Pioneers
Clan tag: #2URRGJVG
Required Trophies: 2000 or up

誠邀活躍玩家加入,多參與友賽提昇大家實力,秒速捐兵,及於星期五前開公會箱。為令各會員可以踴躍交流,我地已設立whatapps group 用來讓各1,2,3會朋友交流之用。

大皮卡係一張防守牌黎,如果當進攻牌用會輸得好慘

我知呀,但每次防完都無咩血剩打反攻
呢個巨人骨召陣 點睇
呢個巨人骨召陣 點睇

我自己玩開巨人骨召,建議最少兩魔法
你唔夠快清佢擋你骨召既兵,好易無5水
呢個巨人骨召陣 點睇
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/105434_180ea6ebffe60e791b4e6a2813dc845e.jpg[/img

我自己玩開巨人骨召,建議最少兩魔法
你唔夠快清佢擋你骨召既兵,好易無5水

thx巴打
我再諗下點整
又有傻仔賴冇傳說

今日打2v2
parter拎大皮卡做主攻
俾人撚到
新香港公會
淚流某個海
取自黃明志 "擊敗人"  歡迎國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+活躍玩家
特設line群交流

歡迎各路巴絲加入
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

今日打2v2
parter拎大皮卡做主攻
俾人撚到

無後排同法術清垃圾唔駛打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞