[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
新手想問下依個箱係咪出一張legendary卡?無其他common卡?

係Arena 6, 從未有1張legendary, 依個箱買唔買得過? 暫時無課

慢慢抽抽下就有傳奇,無課就唔好買呢個箱

冰法呀電車呀⋯⋯

即係點 冰法電車做咩事?

我分身抽左地獄龍 電車 同冰法
講左d咩自己參透下

地獄龍好似唔錯 見人話配baby dragon壓塔好似ok? (新手無知)

電法
三倍聖水友誼戰 下個係咪四倍

不如無限聖水啦
呢家有咩隊易啲用?
玩左成個月2v2 呢家1v1狂輸
呢家有咩隊易啲用?

易用咪豬,迫擊砲,技術多少少咪用骨召,三槍,純屈級咪用石頭
岩岩上3800,差d野豬山中個超級神奇箱

狂放3槍
狂放大電火箭
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收2500+玩家
不求甚麼 只求活躍
我哋多位活躍玩家等緊大家
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人

另招小型部落戰 有意cm

狂放3槍
狂放大電火箭

塔防鏡火箭
呢家有咩隊易啲用?

骨召三槍先易用
正常牌都一定守到豬砲
爬上5200好辛苦啊屌,休息幾日唔打lu

我早4日爬仲撚辛苦
而家5200易守好多

我早4日爬仲撚辛苦
而家5200易守好多

多左好多人用8級大皮卡+11級三槍+治療水 10場有4場都遇到
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3800盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢

狂放3槍
狂放大電火箭

塔防鏡火箭

對面大電
HK@寄生聯盟

HK@寄生前夜 收3800盃+
HK@寄生半夜 收2600盃+
HK@寄生前夕 收1600盃+

歡迎活躍既你
不定時有公會聯賽、團聚及公會友誼賽
本會設有Whatsapp群 俾會員吹水

Facebook page:HK寄生聯盟
YouTube channel:HK寄生聯盟
歡迎各公會約友誼賽

Line ID:henhenkch
Telegram: https://t.me/zehimonai
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3600盃+(12勝優先)

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
呢家有咩隊易啲用?

豬 迫擊砲 依家都難生存喎
呢家有咩隊易啲用?

呢隊好易守 遇過幾次
分身ac
女武神,飛筒,哥布矛,火槍,加農炮,水塔,
箭雨同火球
次次遇地獄塔都打和可以點搞
啱啱先升叢林 唸緊長矛換哥布大軍
迷失的羔羊@@hk
clan tag:#9PRL28
hk local top 20
招收4300以上玩家

迷路
clan tag:#220UR8CV
招收4000以上玩家

迷途
clan tag:#2LCU22YU
招收3600以上玩家

迷踪
clan tag:#2Y0C2R00
招收3200以上玩家

500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
有咩問題歡迎telegram我:nothisid
呢家有咩隊易啲用?

5-6K 大把豬,迫擊砲
6-6.4K都有好多豬
想問下你地點儲錢升卡架?
課完打100石?用石換錢?

我輕課SPECIAL OFFER,而家套牌CARD LV大約11/9/5/2
白卡好多都夠升12LV,但要5萬一張,仲要驚升完UPDATE變廢卡

如果對自己技術有信心,可以瘋狂打100石攞coins

就係無先問
好似話打100石,5勝已有賺,但驚連5勝都無

咁唯有打10石,要用多d時間,當練下技術
呢家有咩隊易啲用?

5-6K 大把豬,迫擊砲
6-6.4K都有好多豬

4k都好多豬,無咩人玩攻城鎚
三倍水有咩deck好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞