[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
皇巨係勁嘅
壓lv的話
見樓上話皇巨無腦推都贏真係笑撚左
大把卡屈機過皇巨啦下嘩

試過對面兩隻13lv皇巨 係咁係度射
之後就gg左
不過都係要睇你同隊友點夾

周街皇巨wo

幾本?

皇巨2秒 廢左好多喎

2vs2全部都13 隻皇巨13lv

大皮卡囉…
皇巨真心廢,d 人升左13 lv 局住用

見到皇巨9成贏

冇大比卡 打極都唔死

皇巨不論1v1 / 2v2 / 聯賽都好廢
高階冇人用

你用咩卡?

天狗
大把卡屈機過皇巨啦下嘩

皇巨真係少左好多喇
以前天梯可能有40%機會對皇巨
頭先衝左兩個半鐘天梯好似對過三四場左右

有得睇幾時可以買
大把卡屈機過皇巨啦下嘩

皇巨真係少左好多喇
以前天梯可能有40%機會對皇巨
頭先衝左兩個半鐘天梯好似對過三四場左右

頭先打天梯即刻連續2場13lv皇巨

有得睇幾時可以買

岩岩睇 仲有一星期有超級神奇
咁多史詩箱
上星期課完一個
個system唔知係咪中bug 兩日前又比我打左個番黎
3日之後又有得課
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

史詩箱多數中d唔想要既
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

之前有無check stat royale 咁啱完左ctcle咪連續兩個囉,好正常
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

之前有無check stat royale 咁啱完左ctcle咪連續兩個囉,好正常

就係check完 佢寫住係銀箱
但唔知做咩出左史詩
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

史詩箱多數中d唔想要既

當儲下卡 出完d廢既 就會派番d你想要既卡黎平衡番
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

史詩箱多數中d唔想要既

跌卡平衡系統
想升史詩難過登天
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

史詩箱多數中d唔想要既

跌卡平衡系統
想升史詩難過登天

所以明知伏,EPIC箱都局住要買
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

史詩箱多數中d唔想要既

跌卡平衡系統
想升史詩難過登天

下下10000好傷

岩岩買左中左14張xbow
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

史詩箱多數中d唔想要既

跌卡平衡系統
想升史詩難過登天

二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
終於上到3800 感動
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

史詩箱多數中d唔想要既

跌卡平衡系統
想升史詩難過登天

上次巨骨鏡輪住出
最想要既石頭有一張
多撚謝
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

史詩箱多數中d唔想要既

跌卡平衡系統
想升史詩難過登天

上次巨骨鏡輪住出
最想要既石頭有一張
多撚謝

石頭人牌組好難升
咁多史詩箱
上星期課完一個
3日之後又有得課

史詩箱多數中d唔想要既

跌卡平衡系統
想升史詩難過登天

上次巨骨鏡輪住出
最想要既石頭有一張
多撚謝

我好多x bow
連續2個epic chest都中勁多狂暴+clone嘅表示.....
趁2vs2仲有排未完,有無人總結下2vs2有咩要注意,俾新手睇下,之前打挑戰真係全程黑人問號

要包容隊友

認真答,開場前唔該睇清拍檔副deck有咩,記唔晒都記下有咩法術,多d禁拍檔副deck睇下而家有咩牌,唔好自己有自己玩
(剛遇到個零配合拍檔忍唔住走場)

唔禁partner 副deck睇 玩到既咩

22唔好帶水塔 冇夾定既就要帶大法術
其實係要不停禁隊友睇卡
公主唔該一係橋頭偷 一係落個陣直接防守
大把撚樣沉低出食法術或者冇輸出就死左
跟住開波唔好等到9.9水先落兵
你一開波已經落得 而家唔係11打後手
你落完你隊友已經係後手 當然佢有野落先得 落牌要諗一陣 好少進攻係成功 等打下一波好d
跟住大家有老木 就留比隊碌桶啦
趁2vs2仲有排未完,有無人總結下2vs2有咩要注意,俾新手睇下,之前打挑戰真係全程黑人問號

要包容隊友

認真答,開場前唔該睇清拍檔副deck有咩,記唔晒都記下有咩法術,多d禁拍檔副deck睇下而家有咩牌,唔好自己有自己玩
(剛遇到個零配合拍檔忍唔住走場)

唔禁partner 副deck睇 玩到既咩

22唔好帶水塔 冇夾定既就要帶大法術
其實係要不停禁隊友睇卡
公主唔該一係橋頭偷 一係落個陣直接防守
大把撚樣沉低出食法術或者冇輸出就死左
跟住開波唔好等到9.9水先落兵
你一開波已經落得 而家唔係11打後手
你落完你隊友已經係後手 當然佢有野落先得 落牌要諗一陣 好少進攻係成功 等打下一波好d
跟住大家有老木 就留比隊碌桶啦

22用豬同飛筒好易俾人拉去開主塔
成日見飛友中伏
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞