[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
玩番3個月 2500上番4000
用套2.9 cost 既hog cycle

想玩下夜女巫刺客攻城 但好似好貴要玩傳說卡

唔課俾盡你正常得lv2玩

當你係買傳說 要升3lv 起碼都要大半年

我個召喚差1張3 lv 好似買左3張
上次暗女巫無錢買好撚後悔

暗女巫公廁就算啦

但最後個張卡入咩真係好難唸

買左120000
我好少課 係等special offer先課
同埋我玩executioner 做防守

最近打左2次石頭人隊加火箭
佢次次都用火箭針我隻斧頭佬根本無得打

大電完仲要放毒都見過
一隻石人爆你塔

石人clone 頂佢個肺

其實係咪應該速攻佢第條路等佢用水守出唔到火箭針我隻飛斧
同埋我玩executioner 做防守

最近打左2次石頭人隊加火箭
佢次次都用火箭針我隻斧頭佬根本無得打

大電完仲要放毒都見過
一隻石人爆你塔

石人clone 頂佢個肺

其實係咪應該速攻佢第條路等佢用水守出唔到火箭針我隻飛斧

石人一clone你圍佢d細兵既刻炸死哂,好似放左個箭雨咁
玩番3個月 2500上番4000
用套2.9 cost 既hog cycle

想玩下夜女巫刺客攻城 但好似好貴要玩傳說卡

唔課俾盡你正常得lv2玩

當你係買傳說 要升3lv 起碼都要大半年

我個召喚差1張3 lv 好似買左3張
上次暗女巫無錢買好撚後悔

暗女巫公廁就算啦

但最後個張卡入咩真係好難唸

買左120000
我好少課 係等special offer先課

我淨係課過d area 特價個d d石多數錢
想問下大家石頭人牌組點打先破到地獄塔 遇親地獄塔都輸
利申得3400左右
利申得3400左右

大電
利申得3400左右

大電

仲有night bitch
利申得3400左右

大電

果斷大電
試過攻唔入 我2分鐘電佢4鑊
利申得3400左右

大電

果斷大電
試過攻唔入 我2分鐘電佢4鑊

電完就算攻唔入都扣到公主塔唔少血
3槍點打石人夜女大電/火球

次次佢一波壓埋黎就守唔住

打唔贏

贏既機會真係 0?

所以我都升緊石人夜女巫
一有就買
就升3lv夜女
新手想問下依個箱係咪出一張legendary卡?無其他common卡?

係Arena 6, 從未有1張legendary, 依個箱買唔買得過? 暫時無課

新手想問下依個箱係咪出一張legendary卡?無其他common卡?

係Arena 6, 從未有1張legendary, 依個箱買唔買得過? 暫時無課

慢慢抽抽下就有傳奇,無課就唔好買呢個箱

冰法呀電車呀⋯⋯
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
迷失的羔羊@@hk
clan tag:#9PRL28
hk local top 20
招收4300以上玩家

迷路
clan tag:#220UR8CV
招收4000以上玩家

迷途
clan tag:#2LCU22YU
招收3600以上玩家

迷踪
clan tag:#2Y0C2R00
招收3200以上玩家

500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
有咩問題歡迎telegram我:nothisid
想問下你地點儲錢升卡架?
課完打100石?用石換錢?

我輕課SPECIAL OFFER,而家套牌CARD LV大約11/9/5/2
白卡好多都夠升12LV,但要5萬一張,仲要驚升完UPDATE變廢卡

冰法呀電車呀⋯⋯

即係點 冰法電車做咩事?

我輕課SPECIAL OFFER,而家套牌CARD LV大約11/9/5/2
白卡好多都夠升12LV,但要5萬一張,仲要驚升完UPDATE變廢卡

如果對自己技術有信心,可以瘋狂打100石攞coins

冰法呀電車呀⋯⋯

可以話係最無用既legendary...

冰法呀電車呀⋯⋯

我分身抽左地獄龍 電車 同冰法
講左d咩自己參透下
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

就係無先問
好似話打100石,5勝已有賺,但驚連5勝都無

冰法呀電車呀⋯⋯

我分身抽左地獄龍 電車 同冰法
講左d咩自己參透下

地獄龍好似唔錯 見人話配baby dragon壓塔好似ok? (新手無知)

就係無先問
好似話打100石,5勝已有賺,但驚連5勝都無

我技術差維持3500-3800
打100石10場有9場都係打4500以上 通常得 3-4勝
打10石就打返2900-4000 通常都去到9勝以上
100 石全部都技術型玩家
就算獎勵多過 10 石
但係玩 10 石嬴多幾場仲抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞