[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
HONG KONG NO.1
呢個版本真係走唔甩果幾張版

夜女巫 Nerf 得唔好真係破壞晒兩個大比賽
https://www.youtube.com/watch?v=_nWTFiK0qxs
頭 20 秒音樂邊度黎 ? 有無完整版本 ? 好好聽
永遠都上唔到3600
一到359x就一定有地獄塔 比人踢落黎
屌你老母用地獄塔既下世做支那人啦fuck

破地獄啦
永遠都上唔到3600

破地獄啦

將wizard轉左lighthing
永遠都上唔到3600

3800先到A11 3千5同3千6都一樣啫 唔洗咁燥喎

我係3900扔到落36005場4場有地獄塔
除正比隻game,玩我諗冇第2個理由
佢再係咁用cheat整返一百幾十萬黎升下lv先

玩咩deck?
自從有臭黑西女巫之後
一來少左地獄塔
二來而家d蝙蝠仔都夠擾亂到地獄塔
有時連大電都慳返

玩咩deck?
自從有臭黑西女巫之後
一來少左地獄塔
有時連大電都慳返

女巫太易搞一個zap已經收d bads皮

玩咩deck?
自從有臭黑西女巫之後
一來少左地獄塔
有時連大電都慳返

石頭人 火爐 電法 骨海 女巫 閃電

玩咩deck?
自從有臭黑西女巫之後
一來少左地獄塔
有時連大電都慳返

石頭人 火爐 電法 骨海 女巫 閃電

同埋唔知係咪呢個lv d人痴撚線定點好多試都要逼和 試過連續5鋪和 搞到個人好易燥底
為免影響心情我係手機del鳩左隻game 而加得返ipad有
請問有冇天狗礦工deck介紹

我自己玩緊呢套
魔法換做火球細電代大電箭雨會易上手
同埋火球細電容易升level

我自己玩緊呢套

我火球細電骨海 其餘一樣

我自己玩緊呢套

想問礦公天狗係點用法? 唔識用
仲未有夜女巫
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
玩到2級arena 都未有飛龍

我自己玩緊呢套

冇夜女巫可以搵咩取代
HK GOGOGO 收人

差一個位 收3000 活躍玩家一名

Click this link to join my Clan in Clash Royale!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=QL8V88&token=fe66dnh6&platform=iOS

我自己玩緊呢套

冇夜女巫可以搵咩取代

3蚊?

我自己玩緊呢套

礦工坦傷
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+活躍玩家
特設line群交流

歡迎各路巴絲加入
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人
今日岩岩開始玩
感覺不錯
我見上面話無課10石
同中課打100石
想問下係咩黎?同係邊到有得按
我係商店到只係見到788 果個寶石包
係咪課呢個就得?

我自己玩緊呢套

冇nw
今日岩岩開始玩
感覺不錯
我見上面話無課10石
同中課打100石
想問下係咩黎?同係邊到有得按
我係商店到只係見到788 果個寶石包
係咪課呢個就得?

盡量唔好課果D,最唔抵
如果你想追進度,可以課每個ARENA既SPECIAL OFFER
或者間中有D限定優惠,右上角都會寫幾多倍價值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞