[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/25/013543_369a7712b298726b37fb44592ccf4ddb.jpg
最後都係忍唔住手買左NW
諗緊骨墓轉騎士好無

轉水塔,要學下賣血儲水打一波,唔係你前期落石人,見到地獄塔又唔夠水落大電,一係就唔夠水落後排

可唔可以講多少少
前期落石人基本上都輸

你不如轉轉心態
一係等1分鐘雙倍水時先落石人進攻
之前主要磨血同守

一係就靠草水塔 草夠2個先落石人攻 當然你落水塔時 對手就會打快攻 依個時候你唔守 靠草夠水一波收佢皮 俗稱賣血

明晒
Thanks巴打
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+玩家
不求甚麼 只求活躍
我哋多位活躍玩家等緊大家
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人

另招小型部落戰 有意cm
香港部落 — 香港一向我大晒
#2CQOQUQC

新開部落 for 活躍新手玩家
唔要求高杯 收1400+
現有成員杯數平均2000-3000
要捐卡 多打部落杯 只求一齊進步

對上一次既部落杯戰績
大家都一條心
#2CQOQUQC

對上一次既部落杯戰績
大家都一條心

開左個新帳得百幾杯可唔可以入住先?
我諗我要多日先上到1400
唔記得幾時入無得參與下次clan chest
諗得過嘅話tg我 znebz
講開攻城搥 明明岩岩出個陣冇乜人用唔係好強勢
而家係因為太多卡可以配合佢而勁

我反而覺得風太勁

我反而覺得風太勁

我都覺得係,俾風拉住打唔到野,被公主塔+兵屈死
風加範圍傷,坦連後排一齊殺
風個距離又遠,行到公主塔前俾佢拉返去橋頭
呢張牌太勁,真係要NERF

我反而覺得風太勁

時間真係nerf無可nerf
下次nerf範圍?

我反而覺得風太勁

巨人又好豬又好 風+飛斧都守曬
起碼減範圍囉
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -2
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
岩岩重玩番 1000 杯到
有無公會收

我反而覺得風太勁

起碼減範圍囉

風已經唔屈啦 呢期係夜女巫刺客攻城槌
夜女巫係做壞左 個風又打攻城槌冇用
後面仲有隻刺客
風斧8水 你可以打到佢做唔到呢個水量去守
個0.5秒差好遠
單風一張要靠低水carry去loop
最主要都係怕石頭
風只係剋死豬
有無公會收

最少都衝上2000盃
而家新玩 一星期就上到
有無公會收

我地收

#2CQOQUQC

唔要求高杯 全部成員都係香港人
#2CQOQUQC

對上一次既部落杯戰績
大家都一條心

巴打 有嘢想搵你傾傾
麻煩add我tg
https://t.me/Fifty50Cents
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
Custaoldboy 1, 2, 3會現正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

1會本地排名

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=_L9FU0aBAFI
與新香港部落123公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=U-OW0gR31cs
與紅磡冰室公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=AxhdTeJVE54
與政政公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

二會Clan Tag: #2PR9J0YQ

三會Clan Tag: #2GLUPOUC

歡迎新手既你加入 3會。3會招2500以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上。

1及2會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 250 以上及 1v1 公會箱 25 冠以上,有意入1會及2會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡

我反而覺得風太勁

起碼減範圍囉

後面仲有隻刺客
個0.5秒差好遠
最主要都係怕石頭
風只係剋死豬

風斧咪照守女攻刺
你可能話無女攻刺咁屈,但風個距離同時間唔只值3水

我反而覺得風太勁

起碼減範圍囉

後面仲有隻刺客
個0.5秒差好遠
最主要都係怕石頭
風只係剋死豬

風斧咪照守女攻刺

啲進攻卡比風斧掃曬啲fd得番自己行埋座塔度 威脅好細囉
風+斧好撚屈喎

一野圈埋....2.5秒來回斬到2次3-4野

已經冇咩後排剩到係到啦
宜家個個攻城錘 女巫 石頭人 3槍
幾時更新呀
呢個版本好撚悶
風+斧好撚屈喎

一野圈埋....2.5秒來回斬到2次3-4野

已經冇咩後排剩到係到啦

次次對親都好撚燥
新手岩岩上Arena 6 , 想問下有咩卡組介紹

之前Arena 5剩係玩開巨人加witch推,依家好似唔係好夠力

同埋無legendary 卡

我反而覺得風太勁

起碼減範圍囉

後面仲有隻刺客
個0.5秒差好遠
最主要都係怕石頭
風只係剋死豬

風斧咪照守女攻刺

你有8水緊係守到 但係人地低水loop到一下你守唔到就已經玩完 守唔到係講緊爆一座
個主動權係人地到 你飛斧一主動落唔係用黎防守咁都準備比人爆一座
你打100石就知 火球細電仲多過風
風斧都少
新手岩岩上Arena 6 , 想問下有咩卡組介紹

之前Arena 5剩係玩開巨人加witch推,依家好似唔係好夠力

同埋無legendary 卡

改飛桶/火槍有得唸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞