[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
卡左係3000,
有冇大神推介玩咩牌組好
卡左係3000,
有冇大神推介玩咩牌組好

用你最高等級既卡
配張 Lv 2 Legendary
同朋友一齊越級挑戰雙打贏左個排名1xx+1xxx 嘅全爆lv 同公會嘅組合,果下爽到
同朋友一齊越級挑戰雙打贏左個排名1xx+1xxx 嘅全爆lv 同公會嘅組合,果下爽到

升爆咗巨人之後升邊張好
諗緊三槍定大蚊

呢個deck有冇野改 岩岩打上3000左右
挑戰一堆夜巫攻城木刺客,好難打。我用大比卡deck有時牌順唔好都好難守 有冇守呢三張牌既心得

真係遇到好多呢隊野...
我自己就係女巫加武神 硬守

其實目前只有用返差唔多既deck先穩守到
其他都有機會因為卡序水差而失守
冇計 張卡做壞左 呢個版本係咁耐以黎最黑暗

巨毒嗰陣黑暗好多
千人聯賽頭50有九成係巨毒

我就唔覺得係 巨毒個期我用礦狗地獄龍可以屈佢地 同埋未至於用其他係打唔贏
例如用大皮 個期因為巨毒大皮3槍都興
而家就唔同 好老實講 冇一副deck係夠打
就算夠都會唔夠全面 毒打黑毛係最好
但有heal又企係到 火球細電打3槍會好
但打黑毛又唔乾淨 大電而家直程冇人用
我而家用緊尿3刷緊100石12勝
真係唔覺得有咩技術可言
挑戰一堆夜巫攻城木刺客,好難打。我用大比卡deck有時牌順唔好都好難守 有冇守呢三張牌既心得

真係遇到好多呢隊野...
我自己就係女巫加武神 硬守

其實目前只有用返差唔多既deck先穩守到
其他都有機會因為卡序水差而失守
冇計 張卡做壞左 呢個版本係咁耐以黎最黑暗

巨毒嗰陣黑暗好多
千人聯賽頭50有九成係巨毒

我就唔覺得係 巨毒個期我用礦狗地獄龍可以屈佢地 同埋未至於用其他係打唔贏
例如用大皮 個期因為巨毒大皮3槍都興
而家就唔同 好老實講 冇一副deck係夠打
就算夠都會唔夠全面 毒打黑毛係最好
但有heal又企係到 火球細電打3槍會好
但打黑毛又唔乾淨 大電而家直程冇人用
我而家用緊尿3刷緊100石12勝
真係唔覺得有咩技術可言

當然主角都係攻城槌刺客黑毛
而家跟本0-4000 分既人都一樣LEVEL,
4000 分只係卡高LV D

同親12 13lvl既皇巨10場輸8場
我等佢出完一轉牌就知佢識唔識玩

用皇家巨人果d 雙打好廢 可能慣左沒腦
想玩石頭暗夜地獄龍deck 咁組o唔ok?

同意2V2玩皇巨果D唔知諗緊乜,係唔係都壓隻皇巨出黎送水
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+活躍玩家
特設line群交流

歡迎各路巴絲加入
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人

同低水流打雙打先痛苦
明明自己友(我同佢)都唔夠水
仲要格硬出豬打快攻
結果唔夠水嘅情況下俾人一波輾壓

利申 皇巨玩家

同低水流打雙打先痛苦
仲要格硬出豬打快攻

利申 皇巨玩家

2 VS 2 唔係唔玩得皇巨/野豬/低水,
但唔好好似1 ON1 咁玩LOR,
對面而家有20 水守你呀

同低水流打雙打先痛苦
仲要格硬出豬打快攻

利申 皇巨玩家

2 VS 2 唔係唔玩得皇巨/野豬/低水,
但唔好好似1 ON1 咁玩LOR,
對面而家有20 水守你呀

結論都係人嘅問題
唔關牌組事
有冇人分析下而家香港公會啲實力分佈,最勁既人都係係852?
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
升爆咗巨人之後升邊張好
諗緊三槍定大蚊

三槍前途幾好 無得輸
遲 D 幾張卡都有機會影響大蚊
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
岩岩開左個新部落 想搵1500+ 活躍玩家
多交流 部落戰要打30+
有冇新手玩家一齊入黎玩呀

https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=2CQ0QUQC&token=p8ajk3cf&platform=iOS
玩到悶 啲卡升完lv 打高幾分之後遇著啲人更高lv屈你 呢隻game有無得賣撚左個account 佢
玩到悶 啲卡升完lv 打高幾分之後遇著啲人更高lv屈你 呢隻game有無得賣撚左個account 佢

想賣左d gem佢
有差唔多一萬粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞