[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
3槍點打石人夜女大電/火球

次次佢一波壓埋黎就守唔住

係佢夠水前攻另一邊,等佢唔夠水放支援

打唔贏
5800分 比nova踢左出黎 有冇公會收留 pm

pmed
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收2500+玩家
不求甚麼 只求活躍
我哋多位活躍玩家等緊大家
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人

另招小型部落戰 有意cm

我知巴打未必睇得起我地clan
但可以嘅話 都想請你過黎坐鎮一下

香港公會
淚流某個海
#2JQOOY2J

我知巴打未必睇得起我地clan
但可以嘅話 都想請你過黎坐鎮一下

香港公會
淚流某個海
#2JQOOY2J

https://t.me/Fifty50Cents

扑錯隆
HK@寄生聯盟

HK@寄生前夜 收3800盃+
HK@寄生半夜 收2600盃+
HK@寄生前夕 收1600盃+

歡迎活躍既你
不定時有公會聯賽、團聚及公會友誼賽
本會設有Whatsapp群 俾會員吹水

Facebook page:HK寄生聯盟
YouTube channel:HK寄生聯盟
歡迎各公會約友誼賽

Line ID:henhenkch
Telegram: https://t.me/zehimonai

試過了 佢塔後放石頭
我放攻城鎚 騎士打另一邊

佢係咁e守下
然後繼續係石人後面放後排

咁點搞

打唔贏

贏既機會真係 0?

試過了 佢塔後放石頭
我放攻城鎚 騎士打另一邊

佢係咁e守下
然後繼續係石人後面放後排

咁點搞

對面大電既話同石人同路放三槍加攻城同騎士頂大電 守完反推贏左 火球既話分推單槍守雙槍攻 呃到火球後睇情況落六蚊守or攻

打唔贏

贏既機會真係 0?

你除左3槍有咩牌先?
打石人唔可以俾佢儲到兵,要不停迫佢守拎節奏
如果無防守塔拉開隻石人,好難打到佢後排,仲難打
聽日有超級神奇箱
玩番3個月 2500上番4000
用套2.9 cost 既hog cycle

想玩下夜女巫刺客攻城 但好似好貴要玩傳說卡
同埋我玩executioner 做防守

最近打左2次石頭人隊加火箭
佢次次都用火箭針我隻斧頭佬根本無得打

唔課俾盡你正常得lv2玩
同埋我玩executioner 做防守

最近打左2次石頭人隊加火箭
佢次次都用火箭針我隻斧頭佬根本無得打

大電完仲要放毒都見過
一隻石人爆你塔

當你係買傳說 要升3lv 起碼都要大半年
幫分身搵部落2700杯

我個召喚差1張3 lv 好似買左3張
上次暗女巫無錢買好撚後悔

打唔贏

贏既機會真係 0?

我都係3槍 機會一半一半,要睇下你起手同佢起手如何
首先係引大電火球 用水塔
佢一放石人 即刻用battle ram 攻另一面 最好係一波搶一塔先
之後守一轉最好保住一塔
之後佢一放石人,即刻battle ram 加6蚊引火球
如果係大電就放battle ram 後上差唔多再放3槍
希望保得住一槍
餘下只有搶塔,如果你守塔必輸
因為石人大電飛龍已經夠清晒你所有野
幫分身搵部落2700杯

巴打入唔入黎?
淚流某個海
#2JQOOY2J

暗女巫公廁就算啦

暗女巫公廁就算啦

但最後個張卡入咩真係好難唸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞