[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
香港人既部落,civil war

點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=J2GVR0&token=cber92cw&platform=iOS

收任何玩家,另有wtsapp group 交流,歡迎!
嘩屌 抽中班垃圾同隊打挑戰真係慘過死
基本概念都冇
基本概念都冇

過4000杯應該好少垃圾同隊
係間唔中入錯隊我都試過
基本概念都冇

過4000杯應該好少垃圾同隊
係間唔中入錯隊我都試過

好難抽中4000盃up
多數3000幾
香港部落 — 香港一向我大晒
#2CQOQUQC

新開部落 for 活躍新手玩家
唔要求高杯 收1200+
現有成員杯數平均2000-3000
要捐卡 多打部落杯 只求一齊進步

對上一次既部落杯戰績
大家都一條心

再一次破紀錄 歡迎更多巴絲入黎玩
有個OFFER,870石一個細紫,最少兩張砲車
咁我不如打多幾次100石
有個OFFER,870石一個細紫,最少兩張砲車
咁我不如打多幾次100石

根本就原價買車仔
點解呢排冇晒天狗?
玩埋今日2v2係咪會暫停?
點解呢排冇晒天狗?

幾經辛苦終於上到3800
想問下呢副deck可以點改善?

一水骨 冰屎 女武神(之前用緊騎士) 豬 屎爐 小皮卡 木 大電
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

一水骨 冰屎 女武神(之前用緊騎士) 豬 屎爐 小皮卡 木 大電

對空會唔會危險?
迷失的羔羊@@hk
clan tag:#9PRL28
hk local top 20
招收4300以上玩家

迷路
clan tag:#220UR8CV
招收4000以上玩家

迷途
clan tag:#2LCU22YU
招收3600以上玩家

迷踪
clan tag:#2Y0C2R00
招收3200以上玩家

500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
有咩問題歡迎telegram我:nothisid
2v2終於就快完
打左成個月既感覺係even 4500 / 4600分
好多都on99打到成pat屎咁
難為呢d人攞副咁高leveld操作同判斷可以咁差。
2v2終於就快完

我成日用黎試陣

對空好弱,小比卡換3蚊試下

對空好弱,小比卡換3蚊試下

或者槍手
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收2500+玩家
不求甚麼 只求活躍
我哋多位活躍玩家等緊大家
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人

另招小型部落戰 有意cm
2v2終於就快完

我成日用黎試陣

試陣都唔係問題
係佢地連基本概念都冇wo
皇巨放夜女後面 火箭單炸公主塔
不過一樣有識玩既皇巨 不過真係好少
2v2終於就快完

我成日用黎試陣

試陣都唔係問題

我玩兩個ACC,唔覺得係4400同2400 分既隊友有咩分別
2v2終於就快完

我成日用黎試陣

試陣都唔係問題

皇巨放頭之後無任何野跟
轉個頭俾皮卡秒
都唔知可以點幫呢d隊友
依家5100都排9000 真係好少人打天梯
個2V2制冇左了 咁就一個月了
個2V2制冇左了 咁就一個月了

又要跌分喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞