[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
玩左個零月 1.5/4/6/9打到3400最盡 kick住左...
有咩deck係好適合低lv打高lv爬梯?
而家打d人卡平均都高我2lv 打到好無癮 唔想開驚..

隻驚升卡又慢
又拎走casual mode 搞到一定要打梯賺冠同箱
一係就比鑽打差撚廚
有無巴打1/5/7/10左右上4000可以比我參考下

最近打挑戰手風都唔錯
屌佢老母3倍又輸
3倍水 水塔有咩用

讓6水

等人炸

水塔無比大整= 多水用到唔知點放兵
完全唔好玩,垃圾MODE

0勝?

求其砌副牌打得十勝。
純粹只係鬥快出牌。
2倍都算啦。3倍真心on9.
諗唔到活動都唔係咁玩

攞唔到錢就攞唔到啦
老奉咩
鬥快出牌?有冇玩過架
唔好跟上面on9仔水塔
同埋石頭都唔好用 係好彩先12勝到
睇下打唔打到大皮炸
我用大皮打石頭完全唔會輸
玩骨召都得

我就用呢副 炸到d後排垃圾死晒
差唔多場場3塔

0勝?

求其砌副牌打得十勝。
純粹只係鬥快出牌。
諗唔到活動都唔係咁玩

攞唔到錢就攞唔到啦
老奉咩
鬥快出牌?有冇玩過架

冇玩過有十勝???
有冇腦嫁你???
唔好跟上面on9仔水塔
睇下打唔打到大皮炸
玩骨召都得
https://holland.pk/gvhzujqi
差唔多場場3塔

我用石頭打左兩個12勝喎
好多場都屌打大皮
我clan啲人12勝好多都係用同一副石頭.
根本就唔存在唔好用呢樣野

0勝?

求其砌副牌打得十勝。
純粹只係鬥快出牌。
諗唔到活動都唔係咁玩

攞唔到錢就攞唔到啦
老奉咩
鬥快出牌?有冇玩過架

冇玩過有十勝???
有冇腦嫁你???

我就唔信你打過啦
唔好跟上面on9仔水塔
睇下打唔打到大皮炸
玩骨召都得
差唔多場場3塔

好多場都屌打大皮

咁係對手問題 3倍只會幫大皮疊兵
普通水量黑石就話有得打
3倍連death damage都打唔出
不過活動呢家野d對手都唔會勁得去邊
唔好跟上面on9仔水塔
睇下打唔打到大皮炸
玩骨召都得
差唔多場場3塔

好多場都屌打大皮

普通水量黑石就話有得打

我用同一副,幫朋友又打多個12勝,
完全唔覺石頭有咩問題
唔好跟上面on9仔水塔
睇下打唔打到大皮炸
玩骨召都得
差唔多場場3塔

好多場都屌打大皮

普通水量黑石就話有得打

我用同一副,幫朋友又打多個12勝,
完全唔覺石頭有咩問題

不過呢個真
咁我果副有地龍啫 我本來地龍係3蚊 真係比大皮禁住砌先換左地龍 同埋對手真係唔勁亦都真 講運多啦 比咩對手你
三倍水大皮卡石頭人點睇
但有時清唔切人地後排好大獲 配大電定火箭好
距離 PB 仲差 300 分
三倍水大皮卡石頭人點睇

一定係火箭好啲
但如果你手殘就用大電
三倍水大皮卡石頭人點睇

一定係火箭好啲
但如果你手殘就用大電

why not both
Clash Royale 公會邀請
招募不論係高手至新手 只要係活躍既你
定期有內戰及部落友誼戰
不定期聯賽
Clan chest 保證達lv10
秒捐卡
有whatsapp gp
Facebook page HK寄生聯盟
YouTube channel HK寄生聯盟
歡迎約公會友誼賽
LineID: henhenkch
Telegram: https://t.me/zehimonai
黎緊仲會開始進行直播
http://www.twitch.tv/henhenkch

HK@寄生前夜 (主團) 3800+
HK@寄生半夜 (第一分團) 3000+
HK@寄生前夕 (第二分團) 1000+ (特別歡迎新手!)

你仲唸咩 快啲打開Clash Royale加入我們吧!
迷失的羔羊@@hk
clan tag:#9PRL28
hk local top 20
招收4300以上玩家

迷路
clan tag:#220UR8CV
招收4000以上玩家

迷途
clan tag:#2LCU22YU
招收3600以上玩家

迷踪
clan tag:#2Y0C2R00
招收3200以上玩家

500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
有咩問題歡迎telegram我:nothisid

識玩一定玩石頭人
屌打大比卡
屌打大比卡

用似水會長個石人打到10-3

第一次過到9

多謝似水會長 & andy

12勝左3次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞