[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今日岩岩開始玩
感覺不錯
我見上面話無課10石
同中課打100石
想問下係咩黎?同係邊到有得按
我係商店到只係見到788 果個寶石包
係咪課呢個就得?

10石同100石係打挑戰

要打到有LV6定7主堡先會有
今日岩岩開始玩
感覺不錯
我見上面話無課10石
同中課打100石
係咪課呢個就得?

盡量唔好課果D,最唔抵
如果你想追進度,可以課每個ARENA既SPECIAL OFFER
或者間中有D限定優惠,右上角都會寫幾多倍價值

好啊唔該曬
今日岩岩開始玩
感覺不錯
我見上面話無課10石
同中課打100石
係咪課呢個就得?

10石同100石係打挑戰

要打到有LV6定7主堡先會有

明白曬 唔該曬你
請問有冇天狗礦工deck介紹

我自己玩緊呢套
魔法換做火球細電代大電箭雨會易上手
同埋火球細電容易升level

我火球細電骨海 其餘一樣

想問礦公天狗係點用法? 唔識用

礦工坦傷

礦工天狗最緊要係礦工楔入去坦傷個下
不過依副都唔夠狗球強悍
尋日忍唔住課左100000果個優惠包

屌你又多架法拉利
尋日忍唔住課左100000果個優惠包

屌你又多架法拉利

2v2電車其實幾好用,好多時都賺水
仲未有夜女巫

早幾日先買到
真係好用

電子競技產業討論- 鍾培生淺淡電競Part 1
[url]https://lihkg.com/thread/315478/page/1?ref=web
[/url]
仲未有夜女巫

早幾日先買到
真係好用

會友鏢局

主會 - 4200盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -3
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

想問礦公天狗係點用法? 唔識用

冇nw

無night witch就用三蚊
我以前都係咁打上去
當然有night witch可以容易d消耗對面魔法

狗礦其實套deck係玩到防守
我對2.6水豬都唔係同對面鬥攻
要好善用骨墓個擺位去幫你賺水
睇左surgical globin贏crown champ EU..點解亞洲player同歐洲player 既decks咁大分別歐洲盃完全唔見大皮卡咁濟, 石頭人都冇, 亞洲杯明明好多人用...
睇左surgical globin贏crown champ EU..點解亞洲player同歐洲player 既decks咁大分別歐洲盃完全唔見大皮卡咁濟, 石頭人都冇, 亞洲杯明明好多人用...

BTW sg 真係好勁, 係咁用非主流deck打都贏, 後來受壓先出反meta deck

BTW sg 真係好勁, 係咁用非主流deck打都贏, 後來受壓先出反meta deck

EU無BAN卡又唔同玩法既,好似用天梯DECK多
但講場景亞洲盃大型好多,EU個景好似睇緊都市閒情咁

亞洲盃上海個場好用心搭....選手打比賽坐位係國王塔

中間個場位用大MON 即時LIVE.....呢下不得不讚強國幾好

亞洲盃上海個場好用心搭....選手打比賽坐位係國王塔

中間個場位用大MON 即時LIVE.....呢下不得不讚強國幾好

yes 現場睇應該好正 好有feel
不過又有wifi問題 似乎度度都有呢個問題
真係亞洲歐洲都有lag機問題 1vs1都咁,何況2vs2,Supercell賺咁多都搞唔好
玩親我都唔敢開wifi 用data玩
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

有ban卡先體現到選手卡池深度同埋臨場應變能力
好期待之後亞洲盃高手同歐洲盃高手對碰

知唔知世界大賽有冇ban卡?

知唔知世界大賽有冇ban卡?

應該唔會有ban卡,之前世界賽都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞