[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
玩親我都唔敢開wifi 用data玩

same
brawl stars都係
supercell d game都係咁on9
睇左surgical globin贏crown champ EU..點解亞洲player同歐洲player 既decks咁大分別歐洲盃完全唔見大皮卡咁濟, 石頭人都冇, 亞洲杯明明好多人用...

BTW sg 真係好勁, 係咁用非主流deck打都贏, 後來受壓先出反meta deck

EU無BAN卡又唔同玩法既,好似用天梯DECK多
但講場景亞洲盃大型好多,EU個景好似睇緊都市閒情咁

有ban卡先體現到選手卡池深度同埋臨場應變能力
好期待之後亞洲盃高手同歐洲盃高手對碰

知唔知世界大賽有冇ban卡?

應該唔會有ban卡,之前世界賽都冇

我覺得ban卡好d 可以玩心機
睇左surgical globin贏crown champ EU..點解亞洲player同歐洲player 既decks咁大分別歐洲盃完全唔見大皮卡咁濟, 石頭人都冇, 亞洲杯明明好多人用...

BTW sg 真係好勁, 係咁用非主流deck打都贏, 後來受壓先出反meta deck

亞洲盃上海個場好用心搭....選手打比賽坐位係國王塔

中間個場位用大MON 即時LIVE.....呢下不得不讚強國幾好

騰訊主場喎 梗係做到好好睇睇

想問礦公天狗係點用法? 唔識用

冇nw

無night witch就用三蚊
我以前都係咁打上去
當然有night witch可以容易d消耗對面魔法

狗礦其實套deck係玩到防守
我對2.6水豬都唔係同對面鬥攻
要好善用骨墓個擺位去幫你賺水

請問巴打呢個level可以打到幾盃?

想問礦公天狗係點用法? 唔識用

冇nw

無night witch就用三蚊
我以前都係咁打上去
當然有night witch可以容易d消耗對面魔法

狗礦其實套deck係玩到防守
我對2.6水豬都唔係同對面鬥攻
要好善用骨墓個擺位去幫你賺水

5500 or above, 但今季就難講, 暫時 4500 左右已經場場 max level opponent

oh 我都覺得有ban card 好睇d

oh 我都覺得有ban card 好睇d

ban走對方常用卡
睇hacker bb比人ban火球仲慘過要佢食屎

而家4700
今季有35日,應該5500+左右掛
而家我個杯段對面巨人同豬好多都11級
有d會係成副deck max level
2100杯到
有無活躍clan收人
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
玩親我都唔敢開wifi 用data玩

same
brawl stars都係
supercell d game都係咁on9

wifi會收得差過data
試過斷過幾次
想問新手有咩卡係必升
想問新手有咩卡係必升

新手最緊要快d入公會求卡捐卡
去tv最top arena睇有排名既 邊張卡自己鍾意 然後就試下玩 集中收卡 升到一副1479打10石
如果要講必升就應該係法術 細電火球
玩定一個核心先 然後我前面都講過
要另一副玩石頭 不過你都係慢慢黎
想問新手有咩卡係必升

去tv最top arena睇有排名既 邊張卡自己鍾意 然後就試下玩 集中收卡 升到一副1479打10石

請問巴打 10石同100石其實有咩分別
係咪純粹D獎勵係10倍咁?
平時少打少課 (只課package) 係咪應該打100石
通常5-6 win就完..但係都夠我玩2,3日
想問新手有咩卡係必升

請問巴打 10石同100石其實有咩分別
係咪純粹D獎勵係10倍咁?
平時少打少課 (只課package) 係咪應該打100石
通常5-6 win就完..但係都夠我玩2,3日

我都係5-6 win 就完
有咩方法可以玩得好啲
用魔法打空中單位係唔係對正個影就ok?
用魔法打空中單位係唔係對正個影就ok?

yes
想問新手有咩卡係必升

有無巴打收新手啊得2LV
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
今次賽季都未打到上去
我見我部落d人卡晒係3800-4000上唔到
我同另一條友就4100-4300玩黎玩去
複製法術挑戰,仲要無免費,咩人會玩

比左10石入去 第一場就見到clone 天狗
今次賽季都未打到上去
我見我部落d人卡晒係3800-4000上唔到
我同另一條友就4100-4300玩黎玩去

諗住完曬2vs2先上分

比左10石入去 第一場就見到clone 天狗

記憶中用依套打,6勝完場
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+活躍玩家
特設line群交流

歡迎各路巴絲加入
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞