[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

宜家冇返幾張傳奇我諗都幾難出黎行走江湖。(2 vs2 小號遇到的敵人)

我一開始上到3000 都好依賴傳說卡
之後上到4300 上唔到
而家轉用3槍 不斷求到卡
先上到4600..
傳奇卡s 太難養。。 打到4300 d 傳奇卡無番3lvl 真係打唔到上去。。

而家個陣養緊3隻傳奇真係好難養

所以我放棄左養傳奇
咁先上到盃
2V2 個個唔爬分,壓你幾星期
另一邊又有一大班課長想上 4000
我見好多人都企唔穩以前個分

其實而家4000同5000既卡lv唔係爭咁遠
而家我見d 四千頭clan友打天梯
對手d level都唔低
不過操作、水量分佈、預判、計水、計對面牌序就係果度分勝負
打天梯就係預左等級壓制
上到5500人地成套deck滿晒level
果d先打到無癮

最無癮係俾陽巨火球磨血
而家4300左右一大堆滿等陽巨同精液9衝

腸具精液加狂暴無腦玩法
真係由開game屌到完場

仲要係咁吹奏自己
完全無技巧可言
有冇TG gp可以add?

宜家冇返幾張傳奇我諗都幾難出黎行走江湖。(2 vs2 小號遇到的敵人)

先上到4600..
傳奇卡s 太難養。。 打到4300 d 傳奇卡無番3lvl 真係打唔到上去。。

所以我放棄左養傳奇
咁先上到盃

但佢礦工派到3lv比我 冇理由唔用
之後就落左坑 而家谷緊上4lv

先上到4600..

所以我放棄左養傳奇
咁先上到盃

師兄玩狗礦?

先上到4600..

所以我放棄左養傳奇
咁先上到盃

師兄玩狗礦?

想轉deck都番唔到轉頭 其他野好低lv
要由頭求過
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢

先上到4600..

所以我放棄左養傳奇
咁先上到盃

師兄玩狗礦?

要由頭求過

但一改版好多時焗轉 counter番熱門卡
lm

先上到4600..

所以我放棄左養傳奇
咁先上到盃

師兄玩狗礦?

要由頭求過

我照用本身果套
其他真係低lv到喊 唔用既稀有卡得6lv
冇升到
2v2 隊有好雷 三千幾分 操作同d二千分冇分別

先上到4600..

所以我放棄左養傳奇
咁先上到盃

我課果幾個package 之後無再課
嘩 咁隻狗幾多
我開始發現一街都係lvl 3 傳奇
我果隻差2張先上lvl 3

先上到4600..

所以我放棄左養傳奇
咁先上到盃

師兄玩狗礦?

要由頭求過

我又無轉登轉deck counter 熱門卡
最多一改版sub 一,兩張
不過唔會轉骨幹

好刺激
試過四千對面有4lv night witch

利申:我贏

先上到4600..

所以我放棄左養傳奇
咁先上到盃

我課果幾個package 之後無再課
嘩 咁隻狗幾多
我開始發現一街都係lvl 3 傳奇
我果隻差2張先上lvl 3

我都係課佢d package 但因為日日捐爆卡 同埋淨係升用黎打天階既卡 所以都儲到錢買下自己想要既傳奇
隻狗岩岩3lv咋 佢幾個月冇出比我買
哩度好似有幾個巴打都4lv狗了
好葡萄

有d亂9咁出完 比人爆左一塔 之後仲要走9你場

好刺激
試過四千對面有4lv night witch

利申:我贏

對面應該出左鏡
用緊 細電 哥布林小隊 細皮卡 水機
石人 青龍 電法 刺客
上唔到4000
石人 青龍 電法 刺客
上唔到4000

mini pekka 同 bandit 2 揀一
轉個大電or 火球 or 毒?
goblin gang 轉1水骨?
二十大公會之一HK Protesters近日開設第三公會 HK Pioneers,現在大量招人,歡迎各巴絲加入我地公會!

Main Clan Name: HK Protesters
Clan tag: #98UUGL
Required Trophies: 4000 or up

Second Clan Name: HK Frontiers
Clan tag: #L88C28C
Required Trophies: 3000 or up

Third Clan Name: HK Pioneers
Clan tag: #2URRGJVG
Required Trophies: 2000 or up

誠邀活躍玩家加入,多參與友賽提昇大家實力,秒速捐兵,及於星期日前開公會箱。為令各會員可以踴躍交流,我地已設立whatapps group 用來讓各1,2,3會朋友交流之用。
香港公會
淚流某個海
取自黃明志 "擊敗人"  請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+活躍玩家
特設line群交流

歡迎各路巴絲加入
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
其實無論咩meta3槍都好穩陣
唔知玩咩好求3槍實冇死
去到9lv10lv先拎出黎玩 5500都得
然後紫卡最好就係石頭
都係好穩陣 唔係話冇弱點
但係可以壓lv衝分 石頭同3槍係首選
你玩埋石3仲得 偶像套又得
試deck就10石或者公會fdly
然後季尾先衝分 而家仲比埋22你打箱 好幸福
豬唔係話唔得 但唔係你想像中咁易玩
總之就係遲加入既人應該揸住2副deck
一副自己玩開 另一副石頭人
其實無論咩meta3槍都好穩陣
唔知玩咩好求3槍實冇死
去到9lv10lv先拎出黎玩 5500都得
然後紫卡最好就係石頭
都係好穩陣 唔係話冇弱點
但係可以壓lv衝分 石頭同3槍係首選
你玩埋石3仲得 偶像套又得
試deck就10石或者公會fdly
然後季尾先衝分 而家仲比埋22你打箱 好幸福
豬唔係話唔得 但唔係你想像中咁易玩
總之就係遲加入既人應該揸住2副deck
一副自己玩開 另一副石頭人

駁唔到
三槍點解仲未nerf
石人 青龍 電法 刺客
上唔到4000

mini pekka 同 bandit 2 揀一
轉個大電or 火球 or 毒?
goblin gang 轉1水骨?

如果轉埋大電,會唔會太高水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞