[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
有冇覺得十石難打左,以前真係輕鬆打
天梯都難打左,不過可能係因為我用自閉逐既問題

deck 每次天梯重置都要做微調,10石好似沒難過

我都覺得10石難左。。好多人試deck頭先對個上個season 排名5000..高下立見。。

天梯d人都唔上分。。我係4300到而家仲係打緊上個season 4900果堆。。
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

我都覺得10石難左。。好多人試deck頭先對個上個season 排名5000..高下立見。。

天梯d人都唔上分。。我係4300到而家仲係打緊上個season 4900果堆。。

10 石根本係成班 4 千分卡住咗嘅人嚟
挑戰一堆夜巫攻城木刺客,好難打。我用大比卡deck有時牌順唔好都好難守 有冇守呢三張牌既心得

10 石根本係成班 4 千分卡住咗嘅人嚟

我認
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+活躍玩家
特設line群交流

歡迎各路巴絲加入
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人
我早兩日用朋友部iphone係game centre到入左我ac之後換唔返佢個ac入去..
有無巴絲都試過咁?求救
二手飯堂開分會啦!

歡迎18+而又活躍既你
歡迎各公會約友誼賽

岩岩升 3800盃,買唔買好

卡住係3300左右
我應該繼續升?定有無咩改?

卡住係3300左右

我都係 用緊石人 夜女 青龍 同電法 今日 電法轉左mega million

卡住係3300左右

我都係 用緊石人 夜女 青龍 同電法 今日 電法轉左mega million

有夜女好好多啦
夜女加石人進攻好勁
場場都見到夜女
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/13/183543_73f5d2116d0dadc463a9b379189a7527.jpg
卡住係3300左右

小比卡唔夾呢副deck,小比卡可以守大坦/豬,但守完你做唔到反推。試下換伐木工/三蚊。(不過你隻小比卡好高lv
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/13/183543_73f5d2116d0dadc463a9b379189a7527.jpg
卡住係3300左右

小比卡唔夾呢副deck,小比卡可以守大坦/豬,但守完你做唔到反推。試下換伐木工/三蚊。(不過你隻小比卡好高lv

對小皮卡有愛
同真係高lv
伐木工好難養

課啦

課啦

198 超值,必須課

課啦

8000 幾石,你根本係課長,仲問乜鬼
利申:最愛課長,你唔課大家邊有遊戲玩
二手飯堂開分會啦!

歡迎18+而又活躍既你
歡迎各公會約友誼賽

課啦

今時今日你除左課到全部滿LV,
唔係都係俾人屈,冇意思,
你錢多冇計
10lv打上3800 係好多人做到既事定好難做到? 求解答

非常困難,你信嗎?

10本?
我今日打到4200都見到有10本
但如果係白卡10lv既話你打到3800已經算好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞