[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

新陣帶我升左200杯
39000分公會收人,有2個位,要入就快
Clan tag : #28PU28C8
(齊衝top 200 clan)
39000分公會收人,有2個位,要入就快
Clan tag : #28PU28C8
(齊衝top 200 clan)

Click this link to join my Clan in Clash Royale!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=28PU28C8&token=xaddb8hm&platform=iOShttps://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=28PU28C8&token=xaddb8hm&platform=iOS
今次真係幾易 用俠客套幫5個fd代打12勝

火箭直接射主堡嗰套?

打左4次都過唔到
Clash Royale 三倍聖水挑戰

https://youtu.be/uXyCKxFHXfU

介紹兩套牌組
5.8水: 大比卡+石頭人+三槍 (這套打了3個12勝)
3.8水: 大比卡+骨召 (這套打了2個11勝)

Clash Royale 部落招生中, 請搜尋「FiJoYcE」
FiJoYcE FoRcEs 主會收4000+
FiJoYcE MiNionS 分會收3600+

招募活躍玩家, 輕鬆暢遊♥CR
[捐卡]每週最少捐100張
[部落寶箱]最少打20冠

本會有LINE群聊天及交流心得 (粵語)
歡迎遊戲內直接申請入會, 請註明 lihkg
如部落額滿想留位, 請聯絡我的LINE ID: TERRYMA
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -1
#2QRUL9RC

12勝玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3600盃+(12勝優先)

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
頂…懷疑隻驚突登要我輸
個10石challenge已經近20場未遇過低分過我既對手
重試過7連敗直接完咗3個challenge
嬲到我…
頂…懷疑隻驚突登要我輸
嬲到我…

你幾多分先… 10 石係 4000 分既世界
3 倍 Challenge 反而多新手玩
頂…懷疑隻驚突登要我輸
嬲到我…

你幾多分先… 10 石係 4000 分既世界
3 倍 Challenge 反而多新手玩

人地高分d可能係卡lv高過你,未必係操作勁。睇下reply睇下自己邊d位打得差,改進下
有冇人肯收留1000 重玩玩家
唔知點解入返 gmail無左舊3000acc save
多謝結衣寶寶先

個陣贏到11勝
係輸比大骨防守陣同低水風斧骨招陣
有負andy哥
多謝結衣寶寶先

個陣贏到11勝
有負andy哥

打巨骨還可以,風火箭/風乜乜都好難打
今個星期有card balance Update?

巴打邊到收風

巴打邊到收風

之前好似聽ash講今個星期會有,唔知有無睇錯

巴打邊到收風

但supercell班友仔唔係不嬲暑假都唔更新既咩?
如果係有balance就好了~

巴打邊到收風

但supercell班友仔唔係不嬲暑假都唔更新既咩?
如果係有balance就好了~

https://youtu.be/98WBvcJLF1s
多謝結衣寶寶先

個陣贏到11勝
有負andy哥

我開始左第一個鐘打完
對手得3000-4500

但我都聽過clan mate話打巨骨難打 屠風就直接用法術消佢 自己唔使落咁多後排
多謝結衣寶寶先

個陣贏到11勝
有負andy哥

我開始左第一個鐘打完
對手得3000-4500

但我都聽過clan mate話打巨骨難打 屠風就直接用法術消佢 自己唔使落咁多後排

唉 我打緊個時唔知大電加木夠殺屠夫
下下蝕水大電加火球
第12勝就係咁無左,
仲要輸個馬鼻
兩張都有用
兩張都有用

秒揀黑女巫不解釋
兩張都有用

秒揀黑女巫不解釋

好明顯揀暗夜女巫,骨召lv影響不大,雖然見外國好多人吹奏緊要再nerf暗巫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞