[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(10) 友誼賽約戰group

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我舊ac冇綁到fb Google
有冇人有經驗成功拎返?

你有無記錄哂5副卡組同平時d圖

舊電話突然死亡 圖郁冇晒

重玩la你
有冇人有經驗成功拎返?

重玩la你

好似有課過易啲拎番
有冇人有經驗成功拎返?

重玩la你

好似有課過易啲拎番

課金記錄都有少少機會
連勝3場
今晚再打
8勝
求2V2加農炮戰車攻略
求2V2加農炮戰車攻略

要哂d高水既卡
2v2 仲要random 豬隊友,不了

仲要配張垃圾有碌加農炮
香港公會
淚流某個海
請唔好國語試讀
#2JQOOY2J
現招收3000+玩家
不求甚麼 只求活躍
我哋多位活躍玩家等緊大家
齊齊升盃打fdly
一齊打爆公會箱

入會記得打香港人

另招小型部落戰 有意cm

仲要配張垃圾有碌加農炮

一星期之後個個叫佢OP

仲要配張垃圾有碌加農炮

一星期之後個個叫佢OP

真係諗唔副點用
打完返黎之後唔知點配

仲要配張垃圾有碌加農炮

一星期之後個個叫佢OP

真係諗唔副點用
打完返黎之後唔知點配

五水,單體,行得快過小明,不了

仲要配張垃圾有碌加農炮

一星期之後個個叫佢OP

真係諗唔副點用
打完返黎之後唔知點配

守大怪應該幾勁喎,連大電火箭都唔驚
會友鏢局

主會 - 4200盃 -3
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃 -2
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢

仲要配張垃圾有碌加農炮

一星期之後個個叫佢OP

真係諗唔副點用
打完返黎之後唔知點配

本身由開 game 到今日,全程都係玩大怪,從不玩低水/塔防/RG 豬之類既 deck,只可以講大怪已經夠晒多野打壓,唔需要再用哩張碌碌腸

仲要配張垃圾有碌加農炮

一星期之後個個叫佢OP

真係諗唔副點用
打完返黎之後唔知點配

本身由開 game 到今日,全程都係玩大怪,從不玩低水/塔防/RG 豬之類既 deck,只可以講大怪已經夠晒多野打壓,唔需要再用哩張碌碌腸

我其實都玩開巨人,好驚呢張牌
地獄塔時間耐,距離遠,搞咁耐都唔NERF係咩事..........
加埋呢張牌真係唔知點打
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽

仲要配張垃圾有碌加農炮

一星期之後個個叫佢OP

真係諗唔副點用
打完返黎之後唔知點配

地獄塔時間耐,距離遠,搞咁耐都唔NERF係咩事..........
加埋呢張牌真係唔知點打

火箭/大電

仲要配張垃圾有碌加農炮

一星期之後個個叫佢OP

真係諗唔副點用
打完返黎之後唔知點配

加埋呢張牌真係唔知點打

咪出左night witch黎nerf地獄塔

仲要配張垃圾有碌加農炮

一星期之後個個叫佢OP

真係諗唔副點用
打完返黎之後唔知點配

加埋呢張牌真係唔知點打

火箭/大電

其實大怪不嬲有市場 石頭就一直熱門
只不過呢期大皮興起冇計
但係大皮都算大怪喎
巨人單推進就難d 巨毒召好d
天狗就慘d 睇下新卡救唔救到
講開架車 我都覺比想像中勁
但係唔對空又唔係範圍傷仲要5水
永遠唔會係屈機既卡
佢係一張進攻好勁既卡
會友鏢局

主會 - 4200盃 -3
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 3600盃
#2QRUL9RC
12勝玩家優先考慮

以禮待人 無禮即踢
HK@寄生聯盟

HK@寄生前夜 收3800盃+
HK@寄生半夜 收2600盃+
HK@寄生前夕 收1600盃+

歡迎活躍既你
不定時有公會聯賽、團聚及公會友誼賽
本會設有Whatsapp群 俾會員吹水

Facebook page:HK寄生聯盟
YouTube channel:HK寄生聯盟
歡迎各公會約友誼賽

Line ID:henhenkch
二手飯堂開分會啦!

二手飯堂 收4000盃+

三手飯堂 收3000盃+

歡迎18+而又活躍既你
不定時有公會團聚及公會友誼賽
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
歡迎各公會約友誼賽
迷失的羔羊@@hk
clan tag:#9PRL28
hk local top 20
招收4300以上玩家

迷路
clan tag:#220UR8CV
招收4000以上玩家

迷途
clan tag:#2LCU22YU
招收3600以上玩家

迷踪
clan tag:#2Y0C2R00
招收3200以上玩家

500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
有咩問題歡迎telegram我:nothisid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞