[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(2)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
好多新畫面好期待
下星期五快啲到
Dustin喊個幕,
事前係同Eddie一齊 (擸架餐背對背)
唔通真係寫死Eddie?
定導演又fake?
伍佰
佢真係成個阿叔咁
搞唔掂
比steve搶哂鏡
Your friends have lost
Max真係比佢搞獲,佢熄左個walkman
唔知會整死邊個
Lucas打柒籃球友

咁就等左一個月
較慢咗睇多次條預告發現eddie彈結他嗰陣 隔離好似仲有條友坐咗喺度 之後仲有幕係有個人被vecna啲觸鬚綁住咗 有人去救佢
較慢睇左幾次
觸鬚綁住果個八成肯定係Robin
其他人斬緊啲觸鬚,唔知救唔救得番
有冇人聽到Dustin喊個幕係咪大嗌Steve 好驚Steve會死
坐係到條友似籃球隊隊長
出一季就死?
可能真係steve Eddie 死一個
會唔會彈俾佢聽救佢?
因為真係聽到佢嗌Steve 快啲到7月1就知 但無人死會最好
預告好正呀
希望係啦,應該無事嘅
預告得出黎應該唔會死
而家個個吹Steve/Eddie大機
之前有人話下一季可能有major time skip
我覺得幾大可能,真係會今次整死一兩個重要角色,人事大變動之後講十幾年後主角群因為某啲契機返嚟執手尾,最後一戰,好似it咁
Steve同Eddie都好鐘意
Eddie雖然新出角色但寫得好立體
Steve同Dustin robin 又勁夾
我都有聽講過s4有人死而lee 個就係reason of s5
咁真係要有重要角色死仲要唔止一個先有咁嘅效果
如果淨係Eddie死唔足以令佢地幾年後再聚埋一齊

利申好鐘意Eddie,好撚期待佢係upside down 彈結他
Eddie彈結他個shot型撚到
同Mad Max個結他佬有得揮
仲有9日
可能真係講有人犧牲,暫時處理咗個問題,但未斷尾
過一段長嘅時間先再返嚟埋尾
屌你 Mike個組存在感真的低到爆
預告幾乎其他組都打打殺殺咁淨
佢個組乜Q畫面都無
你唔好到最後死個個會係佢地組阿

佢好少會咁大反應睇黎真係有人死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞