[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(2)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
首映禮張相真係勁慘喺後面好似攝鏡咁 佢講reshape the world 個腦即刻覺得佢係Grindelwald 個髮型都一樣
Grindelwald的多重宇宙去到邊都不忘reshape the world
諗起佢同Toby嘅GGAD
Mike真係一個由第一季睇到第四季都會令人越睇越燥既角色

勁重戲分但無乜作為

做朋友就有異性無人性,冷落d老友,個朋友不滿講出口,你仲要火上加油潤鳩人。仲有will同EL住埋一齊做左兄妹,寫信都剩係寫比條女,仲話由細識到大屌佢老味

做男友就連安慰下條女都唔識,條女比人圍住bully完到佢打鳩人都剩係識問what have you done

成team人其他幾個明明都有好令人喜歡既一面,但mike真係越睇越覺得佢係一個閪FD黎

呀Will幾好
睇睇下有啲男生女相
屌原來成套野就係因為11多手將1號仔粒野扯左出黎
笑死cls
Steve : 點解你地個個都有電筒?
Dustin : 你仲細個嗎? 仲要人提醒!!??
11 離家出走搵 008有啲悶
Steve:唉
Dustin: 你唉咩
Steve: 點解次次都同你一隊
睇呢個 post 見到 S4 roller 嗰日原來係 Will 生日
第一下都諗會唔會抑壓到佢自願走去 upsidedown 做埋大佬
點知再睇你哋又話 Duffer brothers 原來自己都唔記得咗
演員本身都乸乸地
why not both
same here 兩個都勁鍾意
and then 008 係佢個仔
S2最激動個位都係11返嚟救全家, 佢去搵8號都唔係冇用,但成集咁斷開左個故事真係唔得~
係咪confirm會有S5?
008唔係女嚟㗎咩
有性轉能力
key樣嚟講, 十幾年前美隊第一集已經係咁做,不過唔肯定係咪相同技術
其實有d似天真嬌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞