[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(2)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
勁可愛,睇到佢笑好想攬住佢
上集肥佬死左就咪整番生佢啦
俄監獄條線好無聊
prison break+帝國驕雄
無啦今季robin 同tracy 互動多過steve
只係有一幕輕輕帶過同Tracy講 佢like robin robin唔過電佢
Tracy係邊個你係咪想講Nancy?
自膠
我覺得Jim 係套劇最多人鍾意嘅角色top 3黎,寫死佢應該比人投訴
根本S3最尾就係死左
搞到S3最尾讀信個幾幕變左多舊魚
唔會多舊魚,無錯,現實係人好多時要失去左先識珍惜,而且已經返唔到轉頭,但劇集同現實唔同嘛,佢咁寫既話咪可以響將來再寫11失而復得既劇情,完全比曬機會個演員發揮,又點會多舊魚呢?
而ST寫失而復得既劇情係點我諗大家響s4x4已經深深體會到
好中意steve x robin x nancy

jonathan越嚟越頹可以不了
又唔會多餘嘅,我個時睇讀信喊到失控,最近再睇都係有喊
今集係好多位好明顯係炒緊stancy又狂沽jancy
點解robin係gay
佢可以ko個三角戀

第一次見呢張圖 will仔勁得意攬公仔
Steve由第一集季既fuck boy到第三季到班小朋友(同Robin)玩FD哂, 個變化真係好大, 好鐘意佢

利申: 未睇Season 4
Billy一出黎即刻覺得steve好正常
其實Steve都冇做過啲咩好過份姐
其實Steve唔算Fuck boy 啦,你睇佢響s3比robin笑到抬唔起頭啦
佢同Robin真係好有chemical
robin x nancy 唔知做唔做到閨蜜, 好似MAX同EL咁
重睇緊S1
好奇問下,點解hopper同will老母當初入個gate冇見到001
實驗室條TL有D亂 因為第一季都過咗好耐 所以唔太記得
第一季11點走到出黎? 同埋第7集最後又有個通道 我記得第一季係11摸到隻怪物所以先打開到條通道 咁到底邊個先?
應該之後會解釋點解入咗去咁耐先出手
屌 個編劇咁鐘意整死d靚女
S3 個救生員
S4 啦啦隊隊長
pk編劇
第一張相
dustybun 個肚腩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞