[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(2)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
加洲個條線推得慢;
但導演都醒目、
咁快大集匯會令個個角色唔咸唔淡
下半季可能似END GAME咁出現
師兄 閱讀理解咩grade?
Dustin 4季都咁好睇
終於真相大白
雖然Max走馬燈埋都唔駛死
但一路睇一路覺得Steve會死
用佢最中意嘅吉他,彈最後一曲。
可能佢守尾門,比大家走番去現實。
Cast佢做呢個角色超神

GOT fans J出血
最後一曲係你估ger
靠音樂力量破結界
已經唔記得之前講咩
會唔會睇呢季有好大問題?
實驗室條線可以短少少,不過條線又係必需,要講埋001
落地底就係落地底
入upside-down就upside-down
格硬就係格硬
金毛自由度大咁多, 根本唔洗等el幫手扯出嚟
el又係戇鳩 ,上一句明明講緊個窿唔夠大俾金毛走, 唔通你同佢扯個tracker出嚟佢就入到個窿咩
金毛自己都前言不對後語, 明明佢係想殺埋老竇但係用太多能力頂唔順暈低
, 下一句又係he was arrested just as I had planned
度度都犯駁
頸嗰粒嘢令到佢無咗能力仲點自己扯出嚟
有講冇能力咩
佢剩係話粒野會追蹤到佢
而且佢係assistant,求其搵啲利器𠝹出嚟都得啦,粒野又唔會爆
one個track 其實有啲格硬
師兄 閱讀理解咩grade?
格硬就係格硬
金毛自由度大咁多, 根本唔洗等el幫手扯出嚟
el又係戇鳩 ,上一句明明講緊個窿唔夠大俾金毛走, 唔通你同佢扯個tracker出嚟佢就入到個窿咩
金毛自己都前言不對後語, 明明佢係想殺埋老竇但係用太多能力頂唔順暈低
, 下一句又he was arrested just as I had planned
度度都犯駁
睇完想down 個鐘聲做電話鈴聲
夜晚電話響一定好有feel
不過我都諗緊可能80年代啲人就係咁蠢咁迷信
“It’s not my fault that you don’t like girls”
睇trailer都起晒雞皮
我睇啲片有講
果個年代美國係好多人覺得玩d&d似邪教
綁架佬反悔係好合理
本身就係搵錢至上既罪犯
拎住錢去就已為安全人地會守信用先唔合理
你針著啲犯駁位都幾on9
應該係想拖長啲個熱潮,賣下周邊商品
beautiful mind 都有類似劇情
我覺得佢夠決心/癲可以手動cut 出黎
如果11 唔offer 用超能力幫佢佢好似甘心做papa 契弟
因為逃走果幕佢都冇主動叫11 拆
因為佢唔係Hawkins,
希望佢唔好死啦,
雖然出得一季,但角色刻畫好好。
Trailer依段睇極都係Last man feel.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞