[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(2)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
應該咁講
佢開音樂唔係on purpose去開 只係亂咁搞個radio player 定唔知乜
而佢都唔知聽音樂可以減弱到佢既攻擊(後尾比robin拆解返)
所以可以話佢plan搞佢老豆未必要搞死佢掛
但佢都因為用力過度暈左
我覺得佢地經歷左呢啲變左真friend
不過可能同之前俄佬科學家都要死
Okok
我都覺得俄佬要死
有d覺得will幅畫可能只係畫俾mike 示愛
9成9都係啦
本身以為係唔係關upside down時,
但重睇多次,見接機果時,特登帶埋去
慘will
留eddie喺upside down做真地獄火會長咪夠晒慘
https://youtu.be/tollGa3S0o8

重溫max 拍taylor swift 既mv
好正
最後robin會唔會都冧nancy搞到多角戀
雖然暫時7集都無乜表示
其實就算而家資訊咁流通既年代, 民智一樣咁低既啫~
成日覺得佢仲係細路女咁
係...睇呢個mv 先記起佢大個可以同人kiss
Robin Nancy Steve Jonathan關係真複雜
Mike掛住同El傾計 見到Will大大力揸曲佢自己幅畫
https://variety.com/2022/tv/features/stranger-things-duffer-brothers-is-will-gay-season-4-1235284214/

umm所以Will嘅生日其實係個mistake連Duffer Brothers佢地自己都唔記得
同埋fans都計到One嘅歲數出黎 但佢地噏左一陣都噏唔出個確實歲數
Dustbin
Mike, Will, Jonathan條線幾乎完全冇幫過劇情推進
Hopper喺俄羅斯玩足七集 其實可以一兩集交代晒
成架飛機撞落山 三個人可以乜事都冇
Will越大越靚仔
係咪暗戀牙Mike
到底第2季個008(好似係)會唔會岀返嚟?
其實佢算唔算係bug,其他啲超能力者都係玩念力,得條有鬚黑妹係玩幻術
慘will
001整嘅惡夢都算係幻術
我覺得因為所有能力都由001到嚟 佢有幻術唔算bug
應該係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞