[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(2)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
1979年 11打1落upside down先 係第一次開但個gate閂返
1983年 11摸到隻怪物 係第二次開 打開左gate 同時11嘅首次出場係喺樹林到
1講過條tunnel可次穿過去樹林 或者11就係咁而走到出黎
因為001係S3之後先諗出黎
Nancy 冇事

btw Eddie 出場覺得係西洋梁焯滿
我覺得唔係,佢哋晨早已經plan咗五季
因為佢全名係william 外國人係會幫啲英文名改縮寫 而william其中一個縮寫係billy 就好似max全名係maxine 但會為咗方便順口而叫佢max
見到啲大陸字好哽眼
仲有下一季咩,我以為佢今次咁樣鋪排應該第四季結尾添
SOR
有,第一季已經咁講,最近嘅訪問都有提
El 係喺條tunnel到走出去樹林啊
S1有一集Hopper去查案 去到tunnel見到有塊勾爛咗嘅布 正正係El嗰陣着住醫院衫嘅一忽仔
佢而家有d Timothee Chalamet feel
原來Chrissy係星河戰隊男主Casper Van Dien個女
佢阿媽係Robert Mitchum嘅孫女
William同billy好似都差幾遠
條女咁正 咁快死
一開始仲以為佢哋會有路
好襯
凡係b字頭角色都會死
Benny , Barb, Bob , Billy
Jim 個d 父愛好難唔令人感動
鐵漢柔情
希望佢同joyce 有好結果

其實睇番第一季,steve做既野根本唔算fuck boy本身就係有勇氣又捨己為人果種人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞