[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(2)

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
啲fans係度估will係S5大boss
第三季個故事, 分左3條線, 然後最後一集又合返埋一齊
南西 : Steve~~Steve~~~Steve~~
Will 都有作用既, 第三季佢SENSE 到奪心魔返左黎, 大家先SAUNA TEST BILLY
都唔奇wo
佢又入過個邊世界又上過身
佢個角色4黎講都好似有d 壓抑咁
不過如果佢係大魔王又救得返我就覺得老土左
但又唔想佢便當
佢細個咁得意
Mike 同 Will 兩個都唔沖出去幫自己嘅好朋友同埋女朋友,幫佢哋推開啲人都好呀,睇到我嬲撚到
有冇got fans 覺得Steve Harrington 同Jaime Lannister同一個vibe
比人阻住左
咁呀will le ? 屌elf 被班人圍住嗰陣呀Mike就應該要衝岀去la

不過算始終係劇集
感覺Will不嬲比較文靜怕事
11喺學校比人整爛份勞作都冇幫口,剩係識事後安慰同一齊整返
同佢老母真係幾似
羅賓出場已經夠做啦

情敵比人恰Will開心都黎唔切
S4 佢話佢tried to be happy, normal
但都唔得
幾時再揸爆女女啲波?
Eddie
第一季係 因為啱啱先開始探索upside down 嗰種神秘嘅感覺
Mike嗰陣仲好得意
Will依家都高過佢呀哥原來呀哥得173
eddie邊有怕事
佢話佢唔想為左個唔熟嘅人冒險
但係見啲女落晒去如果自己唔跟好衰仔

有啊佢話自己係現實好細膽唔似係D&D
姐係佢最尾個PAYOFF會係變勇敢咗
…勇敢幫大隊殿後>壯烈犧牲
佢話過平時自己不曾係一個hero 淨係會run away咩都唔理但今次唔同應該關鍵時刻救場
第一季 Mileven兩個細路仔真係好純情好正
Mike好心思細膩照顧El 好暖男feel
而且佢又勁精靈 係團隊嘅核心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞