Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
UK係告報社誹謗難度極高
JD要證明到對方係無根據之下誹謗佢
而對方只要有source同相信該source係真就唔算誹謗
唔需要證明source係事實都得

而今次係告AH
AH係第一身
有就有,冇就冇
冇得賴話人地話我知所以我信,所以我咁同人講
全部投資者都係AH口中既powerful man 包括佢兩號情 夫
冇查 同 查過查唔到
結論都係一樣無能

仲有一個可能性係查到都照接
咁就唔係無能係無恥
尊重你睇法
牌面大四喜 At 俾佢拆牌打唔喊有鬼
法庭係present 証據 jury 按法官引導去判 但只係guideline 好似部份証詞刪左 其實己入左耳
其實最慘係班真實女受害者

難得有人帶頭企出嚟講當年點俾啲人渣搞到有心理創傷

之後amber turd呢啲臭閪女拳又叉一腳講到自己幾慘幾慘

拖沉船搞到啲俾人強姦嗰啲冇人再信
DC 係Ann Sarnoff死攬舊屎

不過比Zaslav 斬左頭
Partner合伙人 即係股東 同老細
Associate 係普通律師 有客有生意可以做partner
基本上個個partner 都係有班自己客
Uk 太陽報 vs JD AH做証人俾口供(無得challenge)
我覺得主要判斷有無得打比較多,從呢個角度去睇,無咩理由拒絕AT呢單
有d受害者其實收左利益話唔告就最後又反口
可以hung jury=雙方都輸
https://youtu.be/o6yy-zaJRoo

呢條友係咪前世做蘋果動新聞
諗住誹謗易過食生菜
冇諗過上到庭個client同啲證人全力倒米
ben完全係你地玩完未嘅樣
呢樣都係佢有責任
好既律師會prep client 同證人
但你遇著個client你係控制唔到呢。
AT根本係loose cannon,你可以點控制
只可以話Elaine盡左力啦。
再睇返成個過程,話AT team技術上輸對面,算係客觀,話佢地形象上都係出醜多,係有d主觀,但避唔到媒體觀眾會咁睇
兩個完全唔同
知個client係咁咪唔接單case
不過條癲婆開頭都呃到JD
話說回來
都唔止癲婆一個控制唔到
有啲證人都倒米
成單案睇得出邊一邊係prepare得好啲
好似你咁講佢盡左力,不過能力唔夠
呢個係結果論嚟
佢呢啲有人格障礙兼少少narcissist既人
一定唔會一開波俾人睇自己真面目
點都會係Elaine接左case相處後先會見到啦
但都嗰陣都洗濕左個頭可以點
幾時有結果
女權個名俾佢哋玩到臭晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞