Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=cvE1k7AcdlY

Camille 之歌
衰鬼又幾好聽
Pledge and donate aren’t the same you understand?
痴線可以狂loop
幾正
幫JD果邊嘅人
樣都正常啲
JD完左單官司就飛左去UK開Band show了
聽日同後日都黎London
https://ffxtrail.azurewebsites.net

有得睇返晒所有證據
咁又未必,
如果英國真係告俾佢假証供的話,
女拳割都割唔切啦
到時女權又會話係父權社會, powerful man 迫害架喇
點會,開心都黎唔切啦,女拳本來就係sell被迫害,為唔敢發聲既人發聲,越被迫害佢哋先越有野做
如果係閉門審訊嘅話就可以,
今次直播條女嘅大話通晒天, 盲嘅都知佢有問題,
與其死攬個污穢condom, 不如開過一個新嘅仲好
女拳就係覺得法庭偏幫主流
所以自己做埋法官
所以法庭判完佢地一定會賴
This is a masterpiece. The song. Johnny. The
fans. The energy. Perfection. 其中一個留言
女拳係唔會認錯
一認錯就連自己嘅主張都推翻

雖然AH呢單野係柒,但點都會出嚟死撐,講幾句聲屌法庭/話JD洗橫手等藉口自我安慰一段時間先
睇啲女性雜誌就知
明明篇文係summarize單case
但入面啲sub title全部都係flavor 條癲婆
就咁睇sub title會以為JD老屈緊佢
女拳邊有咁醒
想睇!
太天真了
到今時今日重有班傻鳩話ah係比迫害
Jd係施暴

證明ah重有市場
咁都收唔到佢皮 真係無天理
而家at 好似俾咗好多假證供,冇乜邊句真話,有冇已經開始立案調查緊佢法庭做偽證?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞