Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
之後就係Mentoo 嘅天下
咁如果今次turd 輸咗,證明佢誹謗Johnny ,英國報社個邊,Johnny 有冇得上訴/定要再告UK?因為UK報社贏咗,係因為turd 做證話有發生過,但依加個foundation source 都變咗係誹謗,應該英國個邊嘅勝訴都唔能夠成立?
睇完咁多日既最大感覺
女人最大既敵人唔係男人
係你女人堆入面班臭閪
條癲婆呢樣我都知
所以我咪話JD一開頭都俾佢呃到
但其他證都人倒米
律師點handle係反映佢地能力
知自己理據有弱點就prep定證人點應對
有問題既證人就唔好俾佢上庭
呢點AH team明顯做得唔好

都係個句
邊一邊有能力啲睇單案handle成點就知
都幾難
因為報社都係俾AH fake
佢地publish個刻都相信AH
咁就唔算誹謗

要告到報社,除非證明到佢地明知AH講大話都照屈JD 係wife beater先得
我同意架,之前啲lawtuber話,要贏唔難。
認雙方都有abuse就得。但條癲婆點會肯
咁揀左條最難贏既路嚟行..呢樣野唔多唔少係client quality既問題,雖然律師係應該guide個客去最有利既方向,但都係嗰句,佢唔肯聽咁可以點
報社最多話自己信錯人
佢如果係無中生有先係誹謗
佢而家個source係AH
係我既話同條癲婆傾direction傾唔掂
就乘機同條癲婆鬧大交
等條癲婆炒自己抽身而退啦
好過而家咁
就算最尾贏官司都輸晒名聲
而且要激嬲條癲婆應該唔難
其實律師輸case係好平常.....
就算必輸case比唔同律師接都有唔同效果
當初部分律師只夠膽接順風case 唔夠膽接逆風
(留意開庭前ah係順風)
逆風順風都最緊要係點樣避重就輕
但呢單case唔知到底係ah問題定係點
係危機處理下明顯係有問題 律師點都要負部分責任
職業嘅傷害絕對唔係0
當然
Dr Curry, TMZ 靚仔
the Sun告唔到了

太陽報唔等於MissTurd
Testified for woodwork
英國法院應該會告返AH比假證
仲有澳洲法院都排緊隊等AH
打咁耐比人笑足咁耐
仲要應該唔係廢律師黎
積累既名聲一次冇晒
仲要全球直播
感覺除了名聲仲俾舊屎呃埋感情
打之前可能佢自己都係信屎的
點知原來個客係大話精連佢都呃埋
仲要下下唔聽指揮加戲
咁真係幾崩潰下
我都想知太陽報依家點
之前uk輸左佢即登報串Deep果然係虐妻佬
縱橫法律咁多年
竟然比條咁既臭閪o靚妹搞到自己成隻clown咁
仲要全球咁多人望住佢柒
媒體日日笑佢地點on9
真係人都癲
所以話女人最識害返女人
咁計易拎都比AT呃咗起碼兩年 搏哂老命幫佢點知原來個客先係錯嘅 好難想像佢係咩感受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞