Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
點解title唔使睇前文後理係因為
jd 告緊果個係twitter上面果個retweet
果個retweet無原本篇文既下文
所以點解之前一路爭論緊果個retweet係唔係publication
利申個人睇法
無記錯兩次Camille cross-exam,Heard分別自爆晒public figure defamation 既第1, 2點,直頭係方便Jury唔使晒時間討論
一次解AH made/published the statement,一次解the statement was about JD
我就覺得佢每次俾camille問時,amber都係答得好快,佢係咪對自己太有自信?佢真係唔驚講錯野,唔會諗一諗先答
搞錯左以為係綜藝節目 快問快答
快啲答曬就係有自信嘅表現!
仲要malice. 如果佢in good faith 覺得自己只係講事實就可以話無固意整false statement 這條先難
我反而覺得malice 唔難,呢樣野好主觀
臭西之前假證供,足以判斷佢有心玩野,有心想jd 死
果d pledged 變donated, 滿口大話
但 sexual violence 如果係一個 false
又點會唔屬於 malice
佢話JD係斷指情況下用個碎酒樽插入自己陰道莫講強逼,完全配合都好高難度
認真,如果真係插到入去,佢應該死撚左
最少都一定會有醫院受傷報告,而JD一早已經俾人拉左啦下嘛?
依個就係sexual abuse囉,另外仲有一單話JD逼佢口交,又係九唔搭八
法庭幾點開?
Dllm琴日等到凌晨好緊張
9點
反而阿滴我睇開頭d 資料好似唔太岩
佢過jd 想法庭直播 之後法官同意
我記得一開始係jd想直播 但ah 唔想
去到最後同意左
所以阿滴感覺上只係大約咁整合件事
幾時公布結果?
disney個證人有講,用唔用JD唔係由佢決定,即係講左等如無講
反而DC就搵左個CEO斬釘截鐵話唔用AH純粹係佢啲戲太撚屎
呢樣係Camille嘅功力
邊個輸硬
ah?
阿滴提呢單野只係吸流量
求其抽幾段講教幾個英文
感覺佢自己冇點追單野
個陣一路聽一路諗真係咁既話你應該死左
仲真係可以咁樣咁開心係度上庭?
似係,成個YOUTUBE都係整呢D片黎吸流量
如果要3項statement 都中晒先告得入既就兩邊都輸硬

但現時係3項中其中一項就告得入 以尋日judge釐清咗第一項statement係指op-ed既title
Title係講SV 個人認為JD基於呢項statement告得入既成功率會高啲
咁都要本身舊Turd本身屎先冇人想反駁呢點
試下jd比證人咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞