Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
講唔到原本個意思 1999咁
最遲幾時先有結果
啲法律terms真心聽唔明/get唔到法律上個字眼既用法
睇埋字幕都會好辛苦
佢好多野簡單複雜化
個字幕勁1999 根本唔係個啲意思
可能係自動translate
我睇asmonglod睇睇下就就睇晒幾個鐘
日日追
有news話仲係未有共識 法官再駁回jd臨時動議
我有時都聽asmongold,貪有時悶啲時可以做住其他嘢,等佢有反應時先留心聽
其實AH 係無可能法律上贏
你掉轉睇
JD 有哂人證有哂事實專家咩都贏哂但法律上都好難贏
AH 又點會贏到
AH Team 想cross examination 就退出就已經知道冇勝算
不過Judge 要佢地繼續 , 逼AH自己刮開個肚皮俾人睇幾醜陋
咩臨時動議呀?
其實你冇睇過就唔好入黎鳩up啦
AH告唔入係必定嫁啦
而家係睇JD告唔告得入呀
兩單cases黎
強尼戴普律師團要求法官指示陪審團,無視安珀赫德的律師提出該部分結案陳詞,但遭到法官駁回,理由是「案件現在已經全權交付陪審團」。此案陪審員包括五男兩女,如果主陪審團之一被解僱或需要退出,兩名候補陪審員將待命。
agree
佢skip/漏咗太多野
而且好八婆feel
咁佢要click rate就要juicy 啲
依家有兩單案同時審

JD告AH
AH告JD

兩單都有輸贏且不一定對立
睇到相有jury 屋企俾人爆。
打爛哂玻璃但唔見有報道肯報 (所以未知真定假)
聽說佢無人專做translate, 有機會係有觀眾幫佢做
其實點解ah 係都唔肯答 冇捐錢? 要辯稱係pledge
個答案係人都知係冇捐到,佢咁樣pledge pledge pledge,唔係只會令jury覺得佢更不可信?
拿拿聲答冇捐,快啲下一題好過啦
佢啲rap完全係黑人至上咁滯
同埋果條台仔 成隻刷鞋狗咁
係ah前best friend
So is one of the jury and Jennifer Howell as well
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞