Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
傻閪 睇咗d咩勢
如果JD咁多料都告唔入既話AH點會贏到

仲要Warner bros高層出埋黎話係佢戲屎問題 唔關人事
L’Oréal 都未同佢取消合約

最大機會咪兩邊都告唔入 點樣睇到AH會贏
條 Jury Question 反映緊 jury 入面有人持不同意見,
唔一定係 pro AH vs Pro JD,
而可以係 想判兩邊都輸 vs 判JD贏,

而條 jury question focus 係 sexual abuse,係對JD好有利,因為反映緊佢地 ignore / disagree左 Rottenborn 既 「只要JD 有一次abusive move,無論係 verbal、sexual定係physical,佢就係abuse過 AH---> AH講既就唔係 false statement」既 argument。

而佢地判斷緊 AH有冇誹謗既同時, 而反映緊佢地已經判左AH自己既 counterclaim 輸,因為今次雙方個 story 好難同時贏,一定有一邊係講大話。
ermm 其實我主要係答番上面巴打點解第7點相對其他點難prove...

Actual malice唔係講緊常理既"出於惡意""怨毒",而係明知唔係事實依然作出呢個statement,AH主要既defence就會係個statement係事實,或者AH作出呢個statement時相信係事實

所以咁多日trial,兩邊律師先會長篇大論拗 IPV, abuse, 兩邊係咪有人格障礙, etc.
所以(個人意見),似乎係三個JD sue緊既statements入面第一個(No.C)會係相對最有可能勝訴,因為明顯限左係sexual violence
而其他個兩個(No. D&E)因為主要係abuse,相對難啲clear and convincing咁鋤得入AH當時相信係domestic abuse既defence,除非jury好似你咁講,好早就一致相信AH既證供都係講緊大話 (just like many of us believed);但呢個如果係真嘅話,似乎jury並唔需要討論咁耐
如無意外學歷高低唔會有太大問題,個個區本來就係中高產區。陪審員唔係揸新車就係揸靚車。你熟美國嘅話就知如果你要揾美國嘅deep state係邊嘅話,哩個區係頭號候選區之一。隨時有陪審員係lockheemartin整戰機都唔出奇。
btw 巴打唔駛太認真去理呢條友,呢個係烏克蘭post入面已經係過街老鼠嚟
佢要proof negative. 唯一辦法就係證明ah講嘅野全部都唔可信。 ah係一樣野講大話,咁會唔會係第二樣野都講大話,咁會唔會連sexual abuse都講大話。 jd律師係庭上就係暴露左ah有講大話嘅習慣,重嚴重到會改圖片證據。
會唔會傾足成個星期?
今日冇 可能聽日
聽日人地好似紅日
no 噚日先係

利申:美國巴打
聽日冇假放喎
其實呢單野,我覺得JD係某程度上已經贏左
講真貪你果5000萬咩,特登要求直播就係為左覆桌AH條八婆
https://twitter.com/lawcrimeverdict?s=21&t=NApzKKhlRKyFuCVfB3kaYA

呢個好似有結果嘅時候就會通知
開🔔等結果
or 睇Emily D Barker都ok
佢講得幾易明
返屋企食飯
明天繼續
女人真係俾呢啲弱智影衰曬
Jury 番屋企
聽日繼續
希望聽日有結果
好似係AH要求直播喎
無記錯嘅話係JD要求,AH反對但無用喎
咁耐都未有結果
聽日先有
JD要求,AH反對。
之後JD講條件話唔提前度換可以直播
AH同意。
之後就自己柒左
點都唔會賠一億

第一,JD贏唔贏到都好,AH個countersue都係凍過水,JD唔贏嘅話AH更加冇可能有得賠
第二,就算係JD果邊贏到,大多數人都係估緊AH要賠200萬-700萬,唔會攞得足要求嘅5000萬,何況係AH果邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞