Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
1001都未有結果
成日想mon住驚miss咗
到底JD係用斷指隻手捉實佢條頸,抑或用果隻手嚟揸實個酒樽
我聽果段,ah 話唔記得順序
一隻手捉住Turd隻頸壓住佢, 另一隻手一路用酒樽插佢
之前仲要玩到又爆樽又爆電話又斷手指, 血都唔洗止
Depp哥堅到
佢兜唔到就話唔記得
又玩屎
用酒樽插完個臭西,見啲血又未止,順手喺塊鏡寫下血字添
真係搵鬼信
That’s incorrect!
That’s not true!
I can’t recall it!
I don’t think it happened!
Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (10)
https://lih.kg/3026178
但佢柒到每次話唔記得
Camille 即刻㩒住上:please bring the exhibit no.xxx
Help with your recollection
we'll get to the sequence
掛住作估仔
控制唔到情緒
連chok個哭腔扮喊都唔記得
嗰段笑死
慣咗導演叫action
我剩係聽過你地文字形容,知唔知有無youtuber cut 咗呢段出黎?
其實咁睇 如果係真正既受害人上庭就係咁
辯方就會係咁問:
佢點㩒低你 點插你 插咗幾耐 你爽唔爽 唔爽點解叫?
要喺庭上面一五一十咁每秒重播+分析

利申 反AH
但掉轉講如果真係受害者嘅話
比人咁問法應該情緒崩潰
jury見到對成個辯方觀感都會好差
點問法問幾多問得幾深入全靠律師拿捏
收得咁貴係有原因
唔好淨係睇文字
睇片見到佢個臭閪樣每答一句都係望班jury加點頭
你就明點解佢咁黑人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞