Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
對於一個咁叻既女人黎講
要承受臭西果d 女人為佢帶來既職業傷害
同埋佢隨時係覺得自己俾佢線左一獲甘,d 料假、證供假
我諗佢都估唔到
amber一路都做到自己係俾jd家暴,又自稱有物理傷痕
又話jd會推人落樓梯,捉住頭髮狂打個頭
點解之後又話言語暴力都算係

amber種種不實既指控,已經係破壞緊jd既名聲

jd因為呢啲不實指控,冇咗好多工作機會,係好合理推斷啫,稍為正常既人都知,常理嚟
老實講做左咁多年律師
接case前好查下先接啦
呢d常理係班metoo眼中
就係男權,因為男人天生就有優勢,你而家仆街係應份
法庭要講實質證據 雖然常理推斷係人都知佢講大話
就咁睇唔似會有太大影響老實講
女拳繼續自圓其說
無得唔接 律師唔可以揀客
外國啲網民好同情Elaine咁
雖然有時佢柒得好好笑
女拳有無錢開多個荷里活出黎? 就算有錢都唔識經營啦
律師呢行太講名聲
依家咁點會仲有客仔吖
臨老先一舖清袋
真係好慘
律師有權可以唔接CASE,但係接完之後先好似Elaine發現個客有問題都唔可以抽身,點都到要盡力打到尾
冇得揀啦 就算有得揀我諗AT呃曬所有人包括自己
係 話咩we believe all women
鋪天蓋地既媒體報導佢家暴,應該已經係好實質既名譽損毀證據爭在損毀多定少啫
amber亦都引導大家話身上既傷係jd整出嚟
但原來係改圖,隻眼既傷痕又係打肉毒桿菌去紋既痕跡嚟,又可以屈jd
邊個話律師唔可以㨂客?
的士佬咩
呢單野拍成戲有冇得念?
直接整成紀錄片仲好睇過Netflix
翻拍又嚟一堆黑人同志殘疾跨性別
Amber heard咁捱到痛,輸左可以轉打UFC/MMA,尋找人生第二春
紀錄片應該好好睇
如果將來JD套戲,搵番呢班律師證人客串有冇得諗
如果將來JD套戲,搵番呢班律師證人客串有冇得諗
一定有
呢場官司有人翻拍既話
我實去睇
想睇 Alejandro Romeo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞