Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
冇記錯既話,通常講緊大話既人會想拿拿臨答哂啲問題 顯得佢「唔係金講緊大話」
加上問嗰個係camille
Ah唔輸得咩都要拗 唔抵得spotlight比camille搶
所以簡簡單單既yes no都要後面加一堆解釋
想比人睇到佢唔係弱勢既一方
睇個勢今晚都未必有結果?
唔知Camille比人讚靚 又女戰神
Amber Turd有無好唔抵得呢
當一個你好討厭既人係咁針你,句句入肉,你覺得你仲會唔會沉住氣慢慢答佢
佢最後又補句:對標題無任何不滿
佢實㷫過火屎
其實JD 條team 好識用策略 女人vs 女人
固意親密 令佢失控 有個外面訪問佢係咪date with JD
佢特登唔答
咁我又覺得唔係 DC作証係水行俠果度
佢證供係澄清有冇因為JD屌AH搞到AH冇咁多戲份 依樣野女唔女權應該冇影響
判左未?
所以先激到佢係咁自爆?
但要證明收入有損失唔係好難咩?
果七項入面,唔見有一項係要話影響到jd 收入?
冇睇哂成段
姐係當時Camille問佢時序
佢答咗jd斷指先再用樽插佢?
WB/DC擺明直接出黎同Turd反面, 下集棄用慳返4M
仲可以賣個人情比Depp哥
生意頭腦
本身Turd 又唔係做啲乜野重要角色,出面輿論又咁樣,飛左佢百利無一害丫
大約係
camile:你話jd係依一日壓你係枱上面再酒樽插你,是否正確
ah :係
camile:jd係今日斷手指,係唔係
camile:jd斷咗手指,再按係你枱上面,再拎起個碎酒樽插你,係唔係
衰過一次 今次扮返好人姐
https://www.fairfaxcounty.gov/circuit/sites/circuit/files/assets/documents/pdf/high-profile/depp%20v%20heard/cl-2019-2911-jury-instructions.pdf

No. 16同No. II (p.33-34)
判佢有冇defame應該唔駛prove係收入有損失
有defame就presume有損失
賠幾多都唔一定係金錢上損失,可以計埋心靈損傷,聲譽等等
都唔係啦
16年口供自爆過料俾TMZ
條友天生戲屎
斷指要睇醫生
碎酒樽插西就唔駛睇醫生
#7 Malice唔係講錢
佢有意講大話就係Malice
咪講咗objection hearsay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞