Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
傳聞話無論邊一邊贏
賠償金額都係破紀錄

即係話事旦一面會身敗名裂
有冇得上網
無理由會要JD身敗名裂掛
幾點正式開始,定係等jury有結果先開?
希望今日可以知結果
如果JD贏,即係佢索償得直
咁點賠償JD 過往既經濟損失?
Amber Heard's team 有啲位好奇怪,我睇返上次Depp vs NGN(太陽報)之後終於明。

其中最古怪係點解AH 要咁醜怪死都唔認無Donate 到7mil。
原來上次個官接受Heard 係誠實無講大話,其中一個Point係AH 捐曬7M,唔會係Gold-digger屈錢。

另一個位係AH's team 係咁舉例子,話Depp 飲酒吸毒。其實上次官司有啲事件無決定性證據,但個官接受Depp可能喺酒精藥物影響下斷片而自己唔知。應該條team 諗住用同一個策略。
反而啲律師估係象徵式賠償
因為金額都係由jury 決定
例如判AH 賠7mil,當要佢嘔返佢應該捐咗嘅錢
真心希望Johnny 贏
聽到ACLU好似要告佢 有啲擔心

淨係review & produce document, 呃錢到
所以AH 冇donate 7M , 作假證供, 等睇英國政府告佢
想問吓 依家係做緊咩?
訪問緊d人?
好肉酸
原本以為ACLU會割AH, 原來都係蛇鼠一窩
JD 已經贏返哂大眾支持
舊turd 而家係美國都算身敗名裂,但我想佢再仆街多啲
靠講大話賺左咁多錢,快啲噁返晒出黎
而家個樣7到咁,想再搵富豪包都唔方有
aclu 呢種組織本身就係賤種
富人避tax
政治捐款
美國大把呢種垃圾組織
賤種機構,同香港果D一撚樣
thx 巴打
又話aclu幫屎寫篇文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞