Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
佢可以學定煲冬瓜 返支那拍
前提要佢仲有戲拍
放心個Youtuber一定重點做好呢個Cross

佢真係最似逆轉裁判嘅角色
臨老先明白到啲錢搵得辛苦
呢個先係最好結果,defamation本來就已經無乜可能贏,jd又唔志在賠償,贏defamation兼對方唔駛賠錢,贏案贏人品又贏名聲
Nadam 掛機?
佢知自己喺幾百萬人前出醜咗成個幾月
留名睇Amber贏咗就出黎講justice on the right side果啲廢話
佢大壓力應該唔算hearsay 睇都睇得出佢撐得好辛苦 鬼叫垃圾Nadam唔生性
認真佢贏咗真係可以死撐多一排

係咁講我先係贏果個bla bla bla
dangling overused flappy fish market

想問 dangling係呢到最貼切解釋係咪 任屌
到時一定又萬人狂洗hashtag
你放心啦 Twitter又黎料
佢講 I'm trying 嗰到都Feel到
睇返頭幾日同尾幾日嘅Elaine真係差好遠
講真佢邊有可能會真係收皮,肯定有一班女權wea懶塊面繼續同佢癲一路死撐
我以為係墮
由佢癲 反正都冇乜大片商會仲敢請佢
變荷里活煩膠靠發癲上報
鬆曬
班女拳無錢 之前Sydney 女拳開Cafe
男人要收貴啲 以補償Gender wage gap
啲左膠瘋狂吹奏 好聰明好文明地解決問題

結果 幾個月執柒咗
唔記得邊本fashion magazine (vogue?) 早幾日仲出文撐佢
點會無就真,佢係me too象徵咁滯,佢死咗唔單止影響me too, 仲會連累女拳日後既運作,除非成個女權+me too運動集體杯葛heard, 不過好明顯無可能,本來就係cap光環運動,越"被害"對佢哋越有利
輸左既話可能撐得仲勁
話jury男人多逼害佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞