Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
你啱
佢地要傾既野太多
每邊都要考慮成6-7點野
又要諗埋賠錢上既野,長時間唔係正常咩
點判都無所謂啦
AH 已經好似中共咁,俾你嬴咪又係自HIGH
所以個人覺得越耐越不利係合理,但考慮jury instruction長度同埋證據量,而家仲未叫做耐係大家心急姐
都係, 個instruction咁長, 尋晚未有結果都算合理
不過我估如果今個星期都未有就應該有啲危機
我都認得佢
佢係咪Pro AH
我覺得起碼傾三日
香港人講野唔會用「倒是乜乜乜」
「咁我又冇諗到」、「又真係冇諗過」 仲有好多種講法,「倒乜是冇諗過」啊?
AH經過依單野仲有人搵佢做野?
班女權閪呢?平日好撚柒鐘意出黎攞彩,依家全部縮返哂去老母閪到?
官司拖得耐 係金錢上應該對AH殺傷力大d 雖然最新係陪審團未有共識
睇案啦,依單仲要咁多人關注個個審慎D係正常
隨時星期5先有結果
無得揀唔做架,呢個係公民責任
因為無論點判都會有好大迴響 所以每樣野都要傾得好仔細
仲有咁多野要咬文嚼字 如果真係有賠償又要逐樣拎番出黎計估算下賠幾多
講真如果俾著係自己坐落去 剩係計呢D都有排計
佢唔可以直接say no, 因為上次庭上面佢講咗捐咗,佢一say no即係承認比假證供,到時真係ip都唔駛check, 佢一路死撐,咁到時就算要告佢假證供都仲叫有其他藉口兜
我將會捐,pledge同我已經捐咗 donated , 喺中文文法上都表達出兩個意思
AH 佢話佢將會捐,佢唔捐嘅原因係因為JD 告佢,已經被踢爆咗,差不多有一年時間佢都唔捐
陪審團食飯有咩食嫁
中文講都on9啦 被jd個律師chok到原來呢700萬喺佢手一年時間 都jd 捐
唔係 本身係佢拎左jd 700萬

條女要威 話唔要jd d錢

周圍同人講會捐曬出去拎左好大個光環

點知拖左13個月 最後一個仙都冇比過
都未捐*
佢最撚on9係用買樓黎做代表
話人買樓唔會一次過俾哂
真係笑死,你係一次過俾哂,但要分期還俾銀行㗎
其實我諗佢同火星人一齊 都唔知係唔係要佢比700萬

點知火星人彩你都on9 極速斬欖
3p完緊係走啦
最大問題係jd 又唔係分期比你
但到左條八婆手就拖左13個月都未比第一期錢
比左十幾廿個捐出去咪當叫隻雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞