Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
佢係靚,但係外國黎講係咪靚到咁誇張我覺得又唔係
佢仲有個都係矛盾
一路run away 一路beat me
呢個其實講得通,就係Johnny大大力車條八婆車到佢自轉180

衰啲都要講,好多抖陰mockery好distasteful

明明有好多更唔合理嘅位但啲人為咗bandwagon,諗都唔諗就整條片串下先
原來排除左喎兩個陪審員都係pro johnny
記得AH話有受傷鼻腫嘅相,但Elaine唔呈上做證物
可能剩低嘅都係呢
係,最做到出面pro JD嘅#8 out咗,但其實而家剩番嘅除咗#3,#7兩個後生男人一路都幾乎無表情動作,所以好難估之外,其他都似係pro Johnny
#5(應該係越南妹)初頭懷疑過係pro AH,但其實大部分時間戴口罩同埋動作唔明顯所以難估,只係佢啲反應好多時同其他人唔同,但最後兩日都疑似轉咗軚似pro JD多啲
佢好多野都話俾左lawyer 架
成日推佢地落巴士
又話星期二有結果既
阿慈:跟美國時間
條八婆講野好浮誇架 佢有一句係throw me aross the room
同throw me on the table
throw 喎!!拍戲咁易咩屌你
唔識JD嘅會以為佢係Hulk
https://fb.watch/dkNlad-6VH/

睇AT做戲真係笑到肚痛
AT俾唔夠錢佢地駛咩
AT都無比
係mollusk比架嘛
跟佢描述既話應該訓番一個月醫院先得
有個叫Eve Barlow 嘅臭閪搞緊doxing

不斷搵人起JD行蹤 同埋搞傳媒叫佢地唔好負面報導Turd

都有啲人懷疑根本係Turd分身

大家點睇
Eve Barlow 係 AT 既BFF
佢頭幾日就已經俾人趕左出court house
呢啲威脅到人生安全 Doxing 美國點處理
幾時判呀
closing都完左了
咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞